logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Teleskopická inspekční kamera endoskop Vividia TVS-500DVR

Inspekční kamery se skvěle hodí každé profesi, která má co dělat se špatně dostupnými místy. Vividia TVS-500DVR je jednou z nejlehčích a zároveň nejdelších teleskopických inspekčních kamer.

Teleskopická inspekční kamera endoskop Vividia TVS-500DVR

Objektiv umístěný na konci ohebného kabelu inspekční kamery umožňuje inspekci obtížně dostupných míst. Kabel má ideální tuhost, aby šel ovládat, navíc je voděodolný a skvěle chrání kameru. Endoskop Vividia TVS-500DVR se vyznačuje ohebnou hlavicí, širokým zorným úhlem 120°, nízkou hmotností a odolnou konstrukcí a také velkou funkčností.

Velkou výhodou inspekční kamery Vividia TVS-500DVR je elastická hlavice, jejíž směr pozorování je možní nastavit prohnutím v libovolném úhlu. Kamera je umístěna na teleskopické rukojeti, na které se nachází řídící panel a 5" monitor. Rukojeť umožňuje podrobné prohlížení míst, na kterých se vyskytl nějaký problém, např. ucpaných okapů, protékajících stropů nebo sršních hnízd založených ve fasádních prvcích apod.

Model TVS-500DVR umožňuje nahrávání obrazu, náhled na živo a vytváření fotografické dokumentace. Výrobce nezapomněl ani na noční režim. V hlavici inspekční kamery se nachází 12 LED diod, které umožňují noční inspekci do vzdálenosti až 5 metrů. Výhodou inspekční kamery je také široký zorný úhel (120°), který poskytuje možnost rychlého prohlédnutí velkého povrchu.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.