logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Ryby na displeji, data o spotřebě vody z vodoměru Kamstrup na očích

Ensemble water display je barevná domácí zobrazovací jednotka pro přehled a kontrolu spotřeby
Ensemble water display je barevná domácí zobrazovací jednotka pro přehled a kontrolu spotřeby

Máte rybu červenou, zelenou nebo Clown fish? In Home displej data z vodoměru dokáže zpracovat a zobrazit na vybraném místě v bytě. Můžete tak mít na očích nejen spotřebu vody a cenu, ale i zajímavou infografiku.

Ne vždy je vodoměr v místě, kde je k němu snadný přístup. In Home displej data dokáže zpracovat a zobrazit na místě, kde je snadný přístup, např. v kuchyni nebo technické místnosti.

Smart vodoměry Kamstrup nabízí nejen data o spotřebách, ale i mnoho dalších užitečných informací nejen provozovatelům, ale i odběratelům. Díky jejich včasným vyhodnocením lze včas zabránit možným ztrátám. Např. informace o poruchách sítě nebo včasné varování před netěsností, mohou zabránit i mnoha dalším materiálním škodám.

Varianta 1 - zobrazování dat přímo na vodoměru

Nejjednodušší způsob odečtu vodoměru je celkem snadný. Informace jsou zobrazované přímo na displeji. Zobrazovač je přehledný, a kromě informace o spotřebě nabízí i další technické indikátory, které spotřebitele včas upozorní na nežádoucí stav, např. na netěsnost.

Varianta 2: Data z vodoměru na displeji např. v kuchyni nebo technické místnosti

Ensemble water display je barevná domácí zobrazovací jednotka pro přehled a kontrolu spotřeby. Jednoduše řečeno, jde o dálkové on-line zobrazení dat displeje vodoměru. Odečet je plně autonomní a nijak neomezuje provozovatele sítě a jeho správu odečtů. Displej navíc nabízí i jednoduchý archiv a jednoduché grafické zobrazení. Protože jde o decentrální řešení, je jen na spotřebiteli, zda a jak měřené hodnoty vyhodnotí. Typickým uživatelem je tak zejména domácnost nebo malá provozovna.
  • Inovativní, jednoduché a graficky vydařené zobrazení efektivity zacházení s vodou vám nabízí okamžitý přehled, tolik potřebný k pochopení vlastní spotřeby vody.
  • Ensemble water display je vyvinutý pro obytné a komerční prostory (osazené vodoměry Kamstrup s bezdrátovým M-Busem) a ukazuje spotřebu vody téměř od 1 l až po 1 milión l/měsíc. Pomůže Vám změnit způsob zacházení s vodou, snížit její spotřebu a ušetřit tak peníze za vodu.
  • Tento domácí pomocník byl vyvinut anglickou společností Green Energy Options a Kamstrup A/S je jeho distributorem . Můžete ho u nás objednat pod číslem 66-97-035 jako Ensemble water display.

Věříme, že Ensemble water display nadchne svými vlastnostmi jak vás, profesionály z oboru, tak i samotné spotřebitele vody!


Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.