logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tipy na stánky – veletrh Aquatherm Praha 2024

Veletrh Aquatherm Praha je tradičním místem pro prezentaci novinek v oboru TZB odborné i laické veřejnosti. Přehled zajímavostí vybírá z nabídky veletržních stánků 25. ročníku veletrhu Aquatherm, který se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA od 5. do 8. března 2024. Nenechte si ujít přehlídku inovací v oblasti technického zařízení budov, techniky prostředí a technologií pro energeticky efektivní budovy.

Reklama

ALPENTA s.r.o. – novinky v sortimentu tepelných čerpadel a chladicích zařízení
Bosch Home Comfort – Vytápějte udržitelně #LikeABosch
Brilon a.s. na veletrhu Aquatherm Praha
Navštivte expozici GROHE na veletrhu Aquatherm!
Novinky IMI Hydronic Engineering – digitální termostaty, chytrý regulační ventil
KORADO, a.s. – otopná tělesa do každé domácnosti
LAUFEN CZ s.r.o. – Naše novinky na veletrhu Aquatherm
Master Therm na Aquathermu 2024: přijďte se podívat na nejnovější modely!
Panasonic bude přítomen na mezinárodním veletrhu technických zařízení budov Aquatherm Praha 2024
Protronix s.r.o.– 100% česká čidla kvality vzduchu, která padnou do každého projektu
REFLEX CZ, s. r. o. – Show CUBE plná výrobků a zajímavých novinek
Známý německý výrobce strojů a nářadí pro instalatéry a topenáře a řadu dalších profesí – firma REMS – představí i letos na veletrhu několik významných novinek
TESTO, s. r. o. – Světová třída ve svém oboru
NOVINKY VIESSMANN, spol. s r.o. – nové typy tepelných čerpadel, nové energetické řešení Viessmann Invisible
Přijďte si prohlédnout neúčinnější rekuperační technologie současnosti na stánek Zehnder Group
Zajímavosti ZIEHL-ABEGG na veletrhu Aquatherm


logo-alpenta

ALPENTA – novinky v sortimentu tepelných čerpadel a chladicích zařízení

ALPENTA s.r.o.
Hala 3, stánek 331

Vážení obchodní partneři,

rádi bychom Vás pozvali k návštěvě našeho stánku č. 331 v hale 3 na největším odborném veletrhu v České republice, AQUATHERM Praha 2024, který se koná ve dnech 5.–8. 3. 2024 v areálu PVA EXPO Praha Letňany.

Přípravy vrcholí, letos na veletrhu představíme další novinku v sortimentu tepelných čerpadel a chladicích zařízení od společnosti ALPENTA s.r.o.

Na našem stánku se dozvíte informace o našich produktech, jejich využití a další zajímavosti. Naši odborníci jsou připraveni zodpovědět veškeré Vaše dotazy.

Pro získání vstupenky zdarma na veletrh navštivte, prosím, webové stránky AQUATHERM, kde se můžete registrovat přes formulář vystavovatele a uvést naše partnerské číslo 2433310.

alpenta-banner
 


logo-bosch

Bosch Home Comfort – Vytápějte udržitelně #LikeABosch

Bosch Termotechnika s.r.o. – obchodní divize Bosch Junkers
Hala 4, stánek 431

Společnost Bosch Termotechnika s.r.o. nabízí ve svém portfoliu výrobky z oblasti vytápění, chlazení a přípravy teplé vody, které ohromí německou kvalitou, technickou vyspělostí, perfektním zpracováním a v neposlední řadě fascinujícím designem.

Návštěvníci veletrhu Aquatherm se mohou těšit na kompletní sortiment tepelných čerpadel. Představíme novinky na rok 2024 v podobě zemních a propanových tepelných čerpadel Bosch Compress 7800i LW a Bosch Compress 5800i AW.

Z dalších novinek uvidíte na vlastní oči klimatizace, plynové kondenzační kotle, ventilační jednotky s rekuperací, nabíjecí stanice pro elektromobily, energetický managementchytrou regulaci.

Těšíme se na setkání s Vámi!


 


logo-brilon

Brilon a.s.
Hala 3, stánek 327

Brilon a.s. je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která již 30 let systematicky přináší na český a slovenský trh nové technologie v oboru TZB.

Neměnnou filozofií společnosti je nabízet pouze takové výrobky, které jsou při zachování nadstandardní kvality a účinnosti maximálně šetrné k životnímu prostředí a podporují zdravý životní styl.

Barberi – Italská rodinná firma je prvovýrobcem kvalitních hydraulických prvků a jejich sestav déle než 60 let se spokojenými zákazníky po celém světě.

brilon
 


logo-grohe

Navštivte expozici GROHE na veletrhu Aquatherm!

Grohe ČR s.r.o.
Hala 5, stánek 530

Přijďte se podívat na náš inovativní a oceňovaný design a nejnovější trendy.

V prostorách naší multimediální expozice se můžete seznámit s těmi nejnovějšími produkty GROHE jako je nová luxusní kolekce GROHE SPA, která promění vaši koupelnu v domácí wellness, úžasné kuchyňské systémy GROHE Blue a GROHE Red, nová černá řada Phantom Black a další inovativní produkty v nejrůznějších barevných provedeních.

 


logo-imi

Společnost IMI Hydronic Engineering působí ve 33 zemích světa na 4 kontinentech

IMI Hydronic Engineering
Hala 3, stánek 328

Naší doménou jsou vysoce efektivní řešení pro vodní soustavy vytápění, chlazení a vzduchotechniky: udržování tlaku a kvality vody; vyvažování; regulace a ovládání; termostatická regulace pokojové teploty včetně unikátní technologie AFC, tj. automatické regulace průtoku. Naše produkty šetří čas, energii i provozní náklady, snadno se montují a mají dlouhou životnost.

imi-hydronic-engineering

Produkty našich osvědčených značek IMI Heimeier, IMI TA a IMI Pneumatex si našly své místo již ve více než 100 000 projektech po celém světě. Zkušenosti a rozsáhlé znalosti hydronických systémů uplatňujeme nejen při technickém poradenství, ale i při odborných seminářích a školeních, které poskytujeme v rámci našeho programu vzdělávání.

Naše expozice na veletrhu Aquatherm 2024 se zaměří na novinky v sortimentu: kolekci digitálních termostatů NEO pro chytrou regulaci pokojové teploty a její ovládání pomocí mobilní aplikace. Další vystavovanou novinkou bude chytrý 2-cestný regulační ventil TA-Smart s možností měření průtoku, výkonu a teploty. I v tomto případě je díky mobilní aplikaci či propojení se systémem MaR možné mít provoz soustavy HVAC neustále pod kontrolou, a tím šetřit čas i provozní náklady.

imi-hydronic-engineering
 


logo-korado

KORADO, a.s. – otopná tělesa do každé domácnosti

KORADO, a.s.
Hala 4, stánek 428

Cílem společnosti KORADO je poskytnout kompletní řešení pro zajištění ideálního vnitřního klimatu v budovách, což zahrnuje nejen vytápění, ale i ventilaci. Naše portfolio produktů je široké a pokrývá vše od tradičních otopných těles, přes designové radiátory a konvektory, až po pokročilé rekuperační jednotky. Každý produkt je navržen s ohledem na maximální energetickou efektivitu, dlouhodobou spolehlivost a minimální dopad na životní prostředí.

Co najdete na expozici:

Na letošním veletrhu vás zveme k návštěvě našeho stánku, kde vám s radostí představíme naše nejnovější produkty. Připravili jsme pro vás široký výběr řešení, která posunou vaše projekty na novou úroveň a poskytnou vám inspiraci pro moderní, efektivní a esteticky příjemné vytápění a větrání. Naši odborníci jsou připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy a pomoci vám najít ideální řešení pro vaše potřeby. Navštivte nás na stánku 428 v hale 4 a objevte, co nového pro vás máme!

Novinky v sortimentu:

RADIK V-POWER je moderní deskové otopné těleso navržené speciálně pro nízkoteplotní zdroje tepla, jako jsou tepelná čerpadla. Díky své konstrukci je schopno efektivně pracovat i při nižších teplotách vody v systému. Řešení V-POWER je dostupné jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce starších otopných systémů, pro které je určena speciální sada.
RADIK V-POWER poskytuje vyšší výkon radiátoru a moderní vzhled pro začlenění do vašeho interiéru.

Pro získání volné vstupenky na veletrh Aquatherm Praha zadejte v tomto odkazu do pole partnera kód 2444280:
aquatherm-praha.com/vstupenky-pres-vystavovatele

KORALUX RONDO MAX-M
KORALUX RONDO MAX-M
RADIK V-POWER
RADIK V-POWER

 


logo-laufen

Naše novinky na veletrhu Aquatherm

LAUFEN CZ s.r.o.
Hala 5, stánek 524

Ani v letošním roce nebudeme chybět na veletrhu Aquatherm, který se uskuteční už 5.–8. března v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Návštěvníkům představíme nejaktuálnější novinky našich značek LAUFEN a JIKA.

V letošním roce se uskuteční už 25. ročník mezinárodního veletrhu Aquatherm, který je zaměřený na technické zařízení budov a je největší akcí svého druhu u nás. V průběhu čtyř březnových dní nabídne odborné i široké veřejnosti prezentaci více než 200 vystavovatelů, mezi nimiž nebude chybět ani naše společnost.

Návštěvníci, kteří zavítají na náš stánek, se mohou těšit na představení letošních novinek značek LAUFEN a JIKA, které bude možné si vůbec poprvé prohlédnout naživo. Vystaveny budou například umyvadlové mísy Cubito Pure značky JIKA v nových tvarech i barvách (trendy černé i populární matné bílé), nové sprchové vaničky JIKA nebo instalační systém INEO značky LAUFEN.

Krom toho bude k dispozici také náš prezentační vůz, v němž je možné si prohlédnout a ozkoušet plně funkční produkty. V neposlední řadě pro návštěvníky chystáme i zábavnou soutěž.

Po celou dobu pak samozřejmě budou k dispozici i naši odborníci, kteří rádi zodpoví všechny dotazy a poskytnou potřebné informace (nejen) k vystaveným produktům.

Najdete nás na stánku č. 524 v hale 5.

Vstupenku zdarma ke stažení naleznete zde: aquatherm-praha.com/laufen-cz-s-r-o

laufen
 



Master Therm na Aquathermu 2024: přijďte se podívat na nejnovější modely!

Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
Hala 4, stánek 430

Proč za námi zajít?

Premiéru oslaví nové jednotky s chladivem R290 vzduch-voda/země-voda:

  • BoxAir Inverter P (vystavené budou výkonové verze 26 a 37),
  • AquaMaster Inverter P (vystavena bude verze 17 Inverter Combi P).

Připravili jsme také možnost vyzkoušení nejnovějšího softwaru ovládacího displeje pGDx – terminálu se 4,3palcovou dotykovou obrazovkou. Umí nově řízeně spolupracovat s fotovoltaikou a rovněž pracovat se spotovými cenami elektřiny. K dispozici bude kompletní katalog propanových jednotek včetně základních technických údajů jednotlivých čerpadel.

Krom toho také:

  • poradíme s výběrem tepelného čerpadla,
  • pomůžeme s technickým řešením montáže tepelného čerpadla
  • a zajistíme dotaci na tepelné čerpadlo.

Pro návštěvníky našeho stánku máme připravené zvýhodněné nabídky, které jsou dostupné pouze během veletrhu.

Těšíme se na setkání a společné hledání cest k efektivnějšímu a šetrnějšímu vytápění.

Za kvalitu ručíme: 7 let záruky a online ovládání pro každé tepelné čerpadlo
Ušetřete až 33 600 Kč: zvýhodnění na nejprodávanější tepelná čerpadla SKLADEM
Master Therm získal odznak Spolehlivý dodavatel od Refsite.info

master-therm
 


logo-panasonic

Panasonic bude přítomen na mezinárodním veletrhu technických zařízení budov Aquatherm Praha 2024

Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
Hala 2, stánek 216

panasonic

Najdete nás v hale 2 na stánku 216.

Kdy: 5.–8. 3. 2024 Kde: PVA EXPO Praha, Beranových 667, 199 00 Praha 9 Otevírací doba pro návštěvníky: úterý–čtvrtek 10:00–18:00 hod, pátek 10:00–15:00 hod

Těšíme se na setkání s Vámi!

 


logo-protronix

Protronix s.r.o. – 100% česká čidla kvality vzduchu, která padnou do každého projektu

Protronix s.r.o.
Hala 2, stánek 228

Vážení obchodní přátelé,

přesně za týden odstartuje 25. ročník veletrhu Aquatherm Praha. Přijďte si prohlédnout, osahat, vyzkoušet naše horké novinky. Co letos představíme?

Dejte si dobrou kávu a u toho si zblízka prohlédněte:

  • ČIDLO RADONU pro řízení větrání v reálném čase
  • DETEKTOR ÚNIKU CHLADIVA R290 (propan)
  • další vychytávky, kterými zdokonalíte váš projekt
protronix
protronix

Kdy a kde se potkáme?

5.–8. 3. 2024
PVA EXPO Praha

ÚT–ČT: 10.00–18:00
PÁ: 10:00–15:00

HALA: 2
STÁNEK: 228

Máte už svou vstupenku zdarma?
VYZVEDNĚTE SI VSTUPENKU

Navíc na stánku bezplatné odborné poradenství.
Těšíme se na Vás!

protronix

Tým Protronix

+420 722 931 799
www.cidla.cz
www.cidla.sk

 


logo-reflex

REFLEX CZ – Show CUBE plná výrobků a zajímavých novinek

REFLEX CZ, s. r. o.
Hala 4, stánek 424

Vážení obchodní partneři,

rádi bychom Vás pozvali na naši expozici veletrhu Aquatherm Praha 2024. Předvedeme Vám naši Show CUBE plnou výrobků a to včetně zajímavých NOVINEK.

Těší se na Vás obchodní Team Reflex!

reflex
 


logo-rems

Známý německý výrobce strojů a nářadí pro instalatéry a topenáře a řadu dalších profesí – firma REMS – představí i letos na veletrhu několik významných novinek

REMS Česká republika s.r.o.
Hala 3, stánek 336

rems

Návštěvníci letošního Aquathermu v Praze se můžou na stánku REMS opět těšit na řadu novinek – zejména rozšíření nabídky nářadí v 22 V akumulátorové technologii poslední generace, novou sérii kalibrátorů a odhrotovačů KaliGrat a kameru-endoskop REMS CamScope HD.

REMS tentokrát ukáže také ve větší míře technologie jádrového vrtání s mnoha variantami použití a nářadí na dělení, odhrotování, ohýbání a lisování potrubních systémů větších průměrů – do 110 resp. 225 mm.

Nezapomeneme také na loňskou novinku – novou generaci radiálního lisu REMS Akku-Press 22V Connected – opět v technologii 22 V, která svými rozměry, hmotností a především mnoha zajímavými funkcemi stanovuje nová měřítka v této kategorii. Lis si samozřejmě budete moci na místě sami odzkoušet.

Obchodní zástupci REMS Vám jako vždy ochotně předvedou cokoli z rozsáhlého výrobního programu.

Zastavte se! Těšíme se na Vás v Hale 3, na stánku č. 336

 


logo-testo

Světová třída ve svém oboru

TESTO, s. r. o.
Hala 3, stánek 310

Jednoduše nastartujte a přidejte plyn – s bezkonkurenčními nástroji pro systémy vytápění.

Srdečně Vás zveme do naší expozice na 25. mezinárodním veletrhu technických zařízení a technologií pro udržitelnou budoucnost – Aquatherm Praha 2024.

Veletrh probíhá od 5.–8. 3. 2024 na výstavišti PVA Expo v Praze 9 – Letňanech.

Máme pro Vás připraveny akční sady analyzátoru spalin testo 300. Tento přístroj umožňuje paralelní měření až dalších čtyřech veličin – rychle, efektivně a bezdrátově. Intuitivní dokumentace v aplikaci testo Smart šetří Váš čas.

Novinkou na tomto veletrhu je analyzátor spalin testo 310 II, který kombinuje nejlepší efektivitu ve své třídě s jednoduchostí při uvádění do provozu a údržbě systémů vytápění. Na individuálně konfigurovatelném displeji je vše přehledně na očích a s chytrými sondami lze měřit až sedm měření současně.

Na stánku jsou pro Vás připraveny akční nabídky termokamer testo 868stesto 872s, které jsou díky svým parametrům ideálním pomocníkem pro většinu oborů v oblasti TZB.

Dále u nás najdete přístroje pro měření na VZT systémech, pro servis a instalaci chladicích systémů a tepelných čerpadel, přístroje pro měření elektrických veličin a mnoho dalšího.

Přijďte si prohlédnout akční nabídky a novinky na náš stánek číslo 310 v hale 3.
Těšíme se na Vás!

Více informací na www.testo.cz

testo
 


logo-viessmann

NOVINKY VIESSMANN - nové typy tepelných čerpadel, nové energetické řešení Viessmann Invisible

VIESSMANN, spol. s r.o.
Hala 3, stánek 329

Vážení obchodní partneři,

dovolte nám, abychom vás co nejsrdečněji pozvali k návštěvě 25. ročníku mezinárodního odborného veletrhu technického zařízení, techniky prostředí a technologií pro energeticky efektivní budovy Aquatherm Praha.

Na stánku Vám představíme nové typy nejprodávanějších tepelných čerpadel, nové energetické a klimatické řešení Viessmann Invisible a mnoho dalších inovativních produktů z oblasti topné techniky.

Náš stánek č. 329 najdete v hale 3.

Těšíme se na viděnou.
Viessmann, spol. s r.o.


 


logo-zehnder

Přijďte si prohlédnout neúčinnější rekuperační technologie současnosti na stánek Zehnder Group

Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
Hala 2, stánek 258

Zehnder Group Czech Republic ani letos nebude chybět na výstavě Aquatherm. Představí zde své poslední novinky z oblasti rekuperačního větrání, stropního sálavého vytápění a chlazení a designových radiátorů.

Na stánku si můžete prohlédnout ve své kategorii nejtišší a nejúčinnější podstropní centrální větrací jednotku na trhu Zehnder ComfoAir Flex se snadnou instalací i ve velmi stísněných prostorech, unikátní tandem větrací jednotky Zehnder ComfoAir Q s klimatickým modulem Zehnder ComfoClime pro dohřev, dochlazování a optimalizaci vlhkosti, který dokáže energeticky úsporně zajistit svěží vzduch s komfortní teplotou po celý rok i bez klimatizace, a nebo unikátní podzimní novinku z oblasti designových radiátorů Zehnder Tetris, který vyniká skvělým sálavým výkonem a zajišťuje rychlé a hloubkové sušení ručníků díky inovativní vnitřní konstrukci umožňující oboustranné protisměrné proudění uvnitř radiátoru. Nový radiátor zaujme i asymetrickým rozložením geometricky přesných pravoúhle napojených trubek v uzavřeném rámu, které je nejen atraktivní, ale i praktické pro pohodlné zavěšování ručníků z jakékoli strany. Na stánku Zehnder se můžete informovat také na nejnovější designové stropní sálavé panely pro vytápění a chlazení Zehnder ZFP Urban, které představují trend budoucnosti vytápění budov a interiérů. Jsou dodávány připravené ke snadné instalaci v hladkém i perforovaném provedení ve stovkách barevných odstínů, jsou nehlučné, a kromě zdravého a účinného vytápění plní v interiéru i estetickou funkci.

Stánek Zehnder č. 258 najdete v hale 2, v sektoru A hned u vchodu z foyer vstupní haly po levé straně.

www.zehnder.cz

zehnder
 


logo-ziehl-abegg

Zajímavosti ZIEHL-ABEGG na Aquathermu

Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
Hala 2, stánek 217

Na našem stánku na veletrhu Aquatherm představíme:
  • Axiální ventilátory vhodné pro tepelná čerpadla, chladírenské aplikace a mnohé další.
  • Radiální ventilátory vhodné pro AHU jednotky, rekuperační jednotky, rezidenční jednotky a RETROFIT ve všech oblastech.
  • ZAbluegalaxy - sofistikovaný monitorovací systém pro inteligentní ventilátory

ZAbluegalaxy

Pojďte připravit vaši firmu pro vzdálený dohled. Získáte přehled „360 °“ na všech vašich síťových zařízení, od ventilátorů, motorů až po výtahové systémy s řídicími jednotkami a frekvenčními měniči. V nouzovém režimu můžete monitorovat, komunikovat a analyzovat pomocí vysoce inteligentních funkcí, veškeré zařízení nebo stav po celém světě – ať jste kdekoli.
více informací


ZAplus Next Generation

Nejekologičtější, nejúspornější, nejtišší ventilátor. Jediný ventilátor na světě se zbrusu novými odváděcími lopatkami se speciální biomimetickou technologií jemného rozdělování vzduchu pro výjimečné snížené akustické hodnoty s hlučností až o 4 dB nižší.
více informací

 

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.