logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Celý tým redakce TZB-info a ESTAV.cz bude na Aquathermu 2022


Tým portálů TZB-info a ESTAV.cz

Všichni naši redaktoři se těší na setkání a diskuse o energetice, o vytápění, o vodě, dotacích i o stavařině. Potkáte nás na našem stánku i na doprovodných programech.

Reklama

Dovolujeme si Vás pozvat na veletrh AQUATHERM PRAHA 2022 a doprovodný program, kde jsme tradičně generálním dodavatelem. Již 19.–22. 4. 2022 se na vás těšíme v Praze v Letňanech. Pro naše hosty a příznivce máme vstupenku zdarma. Potkáme se v našem stánku i na doprovodných programech. Těšíme se.

Oproti posledním ročníkům budeme na veletrhu tentokrát bez studia, bez vysílání online. Chceme si užít diskuse, setkání a hosty. Ale abychom dostáli svého titulu největšího odborného on-line média, navštívíme některé ze stánků a zprostředkujeme vám to nejzajímavější na stránkách TZB-info, na FB i na našem youtube kanálu jako pozvánku. Abyste vás to navnadilo a i vy jste přišli na výstaviště v Letňanech. Těšíme se hlavně na ta živá setkání,“ říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka portálů TZB-info a ESTAV.cz.

Co pro vás chystáme? Tématem veletržní expozice TZB-info a ESTAV.cz je náš nový projekt

Také se těšíme, že vám řekneme o nejnovějším projektu, který naše redakce připravuje. Tento projekt je i hlavním tématem naší letošní expozice a jsme zvědaví na vaše reakce. Stejně jako TZB-info a ESTAV.cz bude tento projekt hlavně pro naše čtenáře a tak vaši zpětnou vazbu potřebujeme. A věříme, že v diskusích načerpáme další nápady a ještě vylepšíme plány,“ doplňuje Kopačková.

Doprovodný program

Doprovodný program je po celé 4 dny veletrhu, a i zde se těšíme na viděnou.

Jako každoročně bylo nejdůležitější, aby témata byla aktuální, nová a užitečná. Myslím, že se to podařilo. Akcí je méně než v předchozích ročnících, ale pokrývají skutečně TOP témata, novinky v oboru, nové legislativní požadavky a jejich dopady, ceny energií i novou energetickou situaci. Ostatně, to posoudíte sami,“ říká Kopačková.

Kolegy z redakce TZB-info i ESTAV.cz můžete potkat na jednotlivých akcích jako garanty, přednášející i jako moderátory a jsme vám všichni k dispozici po celou dobu veletrhu.

Vstupenka na základě registrace je zdarma

Registrace návštěvníků
Kód pro naše hosty a příznivce do registrace je 2244140
Na základě vyplnění registrace a kódu, obdržíte na svůj e-mail poukázku na volnou vstupenku zdarma.

Tak na viděnou 19.–22. 4. 2022 na výstavišti v Letňanech.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.