logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Nahlédněte do virtuální verze veletrhu Aquatherm Nitra 2021 již teď

Veletrh TZB EXPO a zároveň Aquatherm Nitra začíná již 23. 2. 2021 u vás doma, na obrazovkách vašich počítačů, mobilů a tabletů. Jak to bude vypadat? Nahlédněte již nyní.


23.–26. 2. 2021

Jak bude TZB EXPO fungovat?

Podívejte se již dnes na reálné prostředí veletrhu:

Ve spolupráci so společností Trigama International s.r.o. jsme vytvořili první plně virtuální veletrh pro technické zařízení budov v Evropě. Důvodem pro naše rozhodnutí byli především naši dlouholetí klienti, kteří ve svých obchodních strategiích přecházejí do virtuálního módu a veletrh tohoto typu vnímají jako úplně esenciální prvek marketingového plánu,“ říká Mgr. Michal Drážďanský, jednatel MDL EXPO.

Naší představou bylo vytvořit virtuální platformu, do které se přenese maximum benefitů z osobního kontaktu, který je pro obchodní vztahy tak nevyhnutelný. Proto Vám představujeme virtuální veletrh, který nabízí kompletní přehled v oblasti technického zařízení budov. Návštevníkům nabízí řešení aktuálních témat, zprostředkování osobního kontaktu s odborníky z oboru a možnosť přímých objednávek produktů nebo kompletních realizací.

Doprovodný program přenášíme do virtuální podoby v plném rozsahu. Připravujeme tak 4 dny plné živého vysílání, rozhovorů, tematických prezentací a diskusí s odborníky z komerční i akademické sféry. To a mnohem více z bezpečné vzdálenosti a bez omezení pro návštevníky.

Těšíme se na vás 23.–26. 2. 2021. MDL EXPO


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.