logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AQUATHERM Praha už zítra!

Po vyplnění registračního formuláře v části VSTUP ZDARMA Vám bude na zadaný e-mail zaslaný výměnný poukaz na vstupenku zdarma, kterou vyměníte po příchodu na veletrh za vstupní kartu.

Reklama

NEZAPOMNĚLI JSTE SE PŘIHLÁSIT?


Po vyplnění registračního formuláře v části VSTUP ZDARMA Vám bude na zadaný e-mail zaslaný výměnný poukaz na vstupenku zdarma, kterou vyměníte po příchodu na veletrh za vstupní kartu. Poprvé v historii je veškerá plocha obsazena a už dnes se můžete těšit na více než 200 vystavovatelů na 16 000 m2 výstavní plochy rozdělených v pěti halách podle hlavních oborů nomenklatury.

VSTUP ZDARMA ZDE
KATALOG ZDE



"AQUATHERM PRAHA MEETING"

Historicky nejobsáhlejší doprovodný program veletrhu. Šest sálů, čtyři dny, desítky odborníků a řešeních z domova i zahraničí. Vstup na přednášky je zdarma a platí do vyčerpání kapacity sálů a navíc? Až 4 body do Celoživotního vzdělávání pro členy ČKAITu.

Celý program ZDE


Chytré budovy s téměř nulovou spotřebou energie a kvalitním vnitřním prostředí

Konference "SRI 100 %" Vám přinese nejen všechny dostupné informace k evropské směrnici o energetické náročnosti budov, jež vyústí v roce 2020 v zákonnou povinnost splnění podmínek pro takzvané budovy s téměř nulovou spotřebou energie, ale zároveň Vás ve stejném čase a místě přenese prostřednictvím zástupců renomovaných firem i do praxe.

Program SRI 100 % ZDE


Program živého vysílání z veletrhu

Portál TZB-info vysílá z veletrhu Aquatherm Praha 2020 živě rozhovory s hosty přímo z veletržního stánku. Sledovat je můžete na domovské stránce portálu TZB-info, na YouTube a také přímo na stánku 226 v hale 2 Pražského veletržního areálu v Letňanech. Vysíláme celé 4 dny veletrhu, od 3. do 6. března.

Program studia ZDE


AQUATHERM 2020 A KORONAVIRUS

Pro informace ohledně doporučení a rizik v souvislosti s nákazou koronavirem COVID-19 ve spojitosti s Vaší návštěvou veletrhu AQUATHERM Praha 2020 a případným pobytem v rizikových oblastech před Vaší návštěvou veletrhu, se prosím řiďte doporučeními příslušných úřadů šířených médii v ČR a informacemi Státního zdravotního ústavu.

Státní zdravotní ústav

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.