logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Aquatherm Praha 2018, úspěšná prezentace špiček v oboru je za námi

Ještě zbývá z návštěvníků vylosovat 100 výherců mobilních telefonů a začít s přípravou 23. ročníku, který se bude konat 3.- 6. března 2020. Na shledanou za 2 roky na výstavišti v Praze Letňanech a podívejte se spolu s námi na krátkou vzpomínku z ročníku právě skončeného.

22. ročník mezinárodního veletrhu technického zařízení, techniky prostředí a technologií pro energeticky efektivní budovy Aquatherm v Praze otevřel své brány na čtyři mrazivé dny. Srdce odborníků však roztála ihned po příchodu na veletrh. Na výstavní ploše 15 500 m2 bylo seřazeno 212 vystavovatelů z deseti zemí dle nomenklatury do čtyř hal.

"K vidění toho bylo mnoho jak na expozicích vystavovatelů, tak i v průběhu doprovodného programu. Ten byl nabitý aktuálními a atraktivními tématy již od prvního dne a jeho tradiční hlavní dodavatel, internetový portál TZB-info, uspokojil i toho nejnáročnějšího posluchače," říká Mgr. Michal Drážďanský, jednatel MDL EXPO, pořadatele veletrhu Aquatherm Praha a Aquatherm Nitra.

Zbývá vylosovat 100 výherců mobilních telefonů

Pořadatelům veletrhu zbývá ještě vylosovat mezi návštěvníky sto výherců mobilních telefonů a vrhnout se na přípravu 23. ročníku, který se bude konat za dva roky v době od 3. do 6.března 2020.
Dnes se to zdá daleko, ale bohužel čas je neúprosný a pohlédneme-li pod pokličku plánů pro další ročník veletrhu, myslíme si, že odborná i laická veřejnost se má na co těšit.

Takže na shledanou za dva roky na výstavišti v Praze Letňanech a podívejte se spolu s námi na krátkou vzpomínku z ročníku právě skončeného.


Doplnění redakce:

Velkoobchod MARO s.r.o. na letošním veletrhu Aquatherm

Veletrh Aquatherm nabídl výrobky a řešení v širokém záběru oboru technických zařízení budov. Řada z výrobků vyžaduje odbornou montáž a k zákazníkovi se dostává prostřednictvím montážní firmy a potažmo velkoobchodu. Jedním z vystavovatelů byl i velkoobchod MARO s.r.o., obchod a projekce, který se v posledních letech stává velice významným hráčem na poli velkoobchodů v tomto oboru.

Zeptali jsme se Ing. Martina Bittnera, nákupního a marketingového ředitele, co vedlo společnost k rozhodnutí zúčastnit se veletrhu Aquatherm Praha 2018:

„Sice jsme byli na veletrhu Aquatherm poprvé, ale naše společnost letos oslaví již 26. výročí svého založení. Snažíme se dynamicky rozrůstat nejen jako samotný velkoobchod, ale chceme stále zlepšovat veškerý servis našim zákazníkům. Důkazem růstu firmy jsou například i tři nově vybudovaná koupelnová studia v minulém roce. Zúčastnit se veletrhu nám přišlo jako zajímavá možnost setkat se zákazníky trochu jinak, než jsme zvyklí. Zároveň zde máme možnost oslovit mnohem širší okruh odborné i laické veřejnosti než při regionálních výstavách. Veletrhu jsme se zúčastnili na společném stánku s tradičním výrobcem deskových radiátorů firmou U. S. Steel Košice. Deskové radiátory byly také hlavním tématem naší expozice", upozornil Ing. Bittner na zajímavý produkt v širokém sortimentu MARO.


Denní články o dění na veletrhu:
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.