logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Aquatherm Praha 2018 začíná zítra. Co přinese 22. ročník veletrhu?

Na ploše 15 500 m2 se v 5 veletržních halách představí 211 společností, plus dalších 82 značek. Doprovodný program bude trvat 4 dny ve 4 sálech, bude zahrnovat 24 bloků, přes 100 přednášek a prezentací, diskusí a kulatých stolů. Na co všechno se můžete těšit?

Reklama

V pěti halách může být náročnější se „rozkoukat“, připravili jsme tedy pro vás několik tipů na stánky, abyste si mohli dopředu rozmyslet, kam se vypravit. Výběr stánků naleznete zde.

Protože se veletrh pořádá už čtvrt století, vybízí letošní ročník k určitému ohlédnutí. Pořadatelé veletrhu proto připravili k veletrhu informační servis v retro stylu a vydali několik čísel nových veletržních novin Aquatherm Times v klasické černobílé a papírové podobě. Noviny byly primárně určeny hlavně pro partnery, ale pro velký zájem byly rozeslány i širšímu okruhu partnerů a lidem zajímajícím se o obor TZB.

Veletržní noviny Aquatherm Times. Pokud se vám noviny líbí, vyzvedněte si svůj výtisk na Aquathermu 2018.
Veletržní noviny Aquatherm Times. Pokud se vám noviny líbí, vyzvedněte si svůj výtisk na Aquathermu 2018.

Pod retro fasádou se ovšem skrývá moderní veletrh se vším, co k tomu patří. Mezi novinky tak letos najdete i označení výrobků QR kódem. Místo zapisování výrobků, které vás zaujaly, si je můžete naskenovat a budete je pak mít v mobilu včetně základních údajů a kontaktů na výrobce/distributora. Aplikaci na vytvoření vlastního katalogu pro Android i iOS si můžete stáhnout zde.

A aby to pořadatelé Aquathermu, společnost MDL EXPO návštěvníkům ještě více usnadnila, vyhlásila soutěž o 100 chytrých telefonů, kam si lze aplikaci nainstalovat. Vyhrát může ten, kdo se přihlásí o volnou vstupenku na veletrh a následně bude mezi 25 výherci, kteří budou vylosováni každý den veletrhu.

Veletrh samozřejmě nejsou jen exponáty a stánky, ale zejména je to spoustu znalostí a odborníků na jednom místě. Informace k jednotlivým výrobkům Vám vystavovatelé rádi poskytnou u sebe na stánku a pro další odborné poznatky můžete navštívit doprovodný program. Kompletní doprovodný program veletrhu naleznete zde.

Zajímavosti z doprovodného programu:

Kompletní informace k Aquathermu 2018 naleznete v rubrice TZB-info Aquatherm Praha.

V kanceláři registrace MDL EXPO na výstavišti v Letňanech vystavovatele potěší známé tváře Mgr. Michala Drážďanského, Ing. Lucie Navrátilové, Jitky Bakalíkové a dalších kolegů, které znáte již léta. Ale protože před zahájením se hodí každá ruka, mají novou kolegyni Bellušku, tak je pár tlapek navíc.


Otázka a přání na závěr

Z otázek TZB-info vyberme jednu na závěr: shrňme veletrh – kolik hal, jaká nomenklatura, cíl 2018

M. Drážďanský: "Takže Aquatherm Praha 2018 v číslech. Na brutto ploše 15 500 m2, v 5 veletržních halách rozdělených podle hlavních oborů veletrhu - vytápění, měření regulace, vzduchotechnika a klimatizace a sanitární technika včetně vše kolem vody, se bude prezentovat 211 společností, plus dalších 82 značek. 82 % jsou vystavovatelé z České republiky a zbylých 18 % z dalších 10 zemí. A cíl? Aby se Vám všem na veletrhu líbilo, jak vystavovatelům tak návštěvníkům."

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.