logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Aquatherm Praha 2018 již za 4 dny

Rozhovor s Mgr. Michalem Drážďanským, jednatelem MDL EXPO, pořadatelem veletrhu Aquatherm Praha a Aquatherm Nitra

MDL EXPO se stěhuje do PVA Letňany na Aquatherm Praha 2018
MDL EXPO se stěhuje do PVA Letňany na Aquatherm Praha 2018, zatím to vypadá na hodně kávy :)

Aquatherm je již za dveřmi a my jsme požádali o pár slov Mgr. Michala Drážďanského. Vzhledem k tomu, že v MDL EXPO se již stěhuje na výstaviště, je to rozhovor rychlý, skoro jako v MIX zóně na aktuální velké sportovní akci.

Reklama

TZB-info: Dnes jste rozeslali nový newsletter – poslední před veletrhem? O čem?

M. Drážďanský: Týden před začátkem veletrhu není smyslem informovat o jeho konání, navíc v případě Aquathermu, ale chtěli jsme připomenout možnost registrace předem z pohodlí domova a zúčastnit se tak i naší nové soutěže o jeden ze sta mobilních telefonů pro sto z Vás. Představit finální podobu doprovodného programu, jež je z převážné části dílem právě TZB-info. No a v neposlední řadě zdůraznit vybrané novinky na expozicích našich letošních vystavovatelů, které jsme považovali za zajímavé a na které se návštěvníci mohou těšit předem již dnes.


TZB-info: Novinkou, která byla původně zábava, ale pak se o ní hodně mluvilo, byly Aquatherm Times. Kolik výtisků jste nakonec dělali? Kde je ještě možné sehnat?

M. Drážďanský: Aquatherm Times pro nás opravdu začal jen jako zpestření pro naše klienty, ale nakonec jsme vydali a rozdistribuovali během půl roku prostřednictvím České pošty úctyhodných 68 500 ks výtisků zájemcům z řad profesionálů a fandů oboru TZB a představitelů samosprávy zabývajících se správou majetku ve vlastnictví měst a obcí. Primárně jsme nepočítali s distribucí přímo na veletrhu, ale zájemcům určitě vyhovíme a na informacích u obou vstupů bude omezený počet posledního čísla zahrnující i katalog veletrhu zdarma k dispozici.
Každopádně takový úspěch jsme nečekali a jsme za něj opravdu rádi. Osobně to považuji za příjemné zjištění, že v naší uspěchané a internetové době stále máme chuť a čas otevřít v klidu noviny a navíc i smysl pro humor a nadsázku, a to i bylo naším neskromným cílem. Ale jsem přesvědčený, že s k Timesům, které jsou naším společným dílem s našimi vystavovateli a partnery, určitě ve Vašich článcích podrobněji vrátíme později.


Aquatherm Times č. 3

Aquatherm Times č. 2

Aquatherm Times č. 1

TZB-info: shrňme veletrh – kolik hal, jaká nomenklatura, cíl 2018

M. Drážďanský: Takže Aquatherm Praha 2018 v číslech. Na brutto ploše 15 500m2, v 5 veletržních halách rozdělených podle hlavních oborů veletrhu - vytápění, měření regulace, vzduchotechnika a klimatizace a sanitární technika včetně vše kolem vody, se bude prezentovat 211 společností, plus dalších 82 značek. 82 % jsou vystavovatelé z České republiky a zbylých 18% z dalších 10 zemí. A cíl? Aby se Vám všem na veletrhu líbilo, jak vystavovatelům tak návštěvníkům.













TZB-info: Když byste měl charakterizovat poslední dny před startem?

M. Drážďanský: Budete to zveřejňovat i před 22 hod. ? Ale vážně. Samozřejmě hektika, ale celý náš přípravný tým je za ta léta tak sehraný a pracovní vztahy s našimi klienty přerostly za ta léta v mnohem víc než je jen vztah mezi zákazníky. Takže sice hektika, blázinec, únava a úterý 27. února se blíží rychleji než jiné úterky v roce, ale to k tomu všemu patří a odměna v podobě Vaší návštěvy a spokojenosti za to stojí.

Děkuji za rozhovor, přeji úspěšný finiš a těším se na viděnou na veletrhu. D. Kopačková

Zleva: Martin Pavlata, a Jitka Bakalíková, MDL EXPO, D.Kopačková, TZB-info a Michal Drážďanský, MDL EXPO. Z MDL EXPO chybí ještě Lucie Navrátilová.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.