logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Co takhle dát si kávu uvařenou na baterii od HE3DA?

Výroba baterií s využitím nanotechnologií společnosti HE3DA se má spustit již příští rok na Havířovsku. O tom, že stavba nové továrny úspěšné pokračuje svědčí níže uvedená fotka z letošního podzimu.

Reklama

Již za několik dní se můžete sami přesvědčit, jak baterie HE3DA fungují v praxi, a třeba se na nich nechat uvařit kávu. Stačí ve dnech 6. – 7. listopadu navštívit ZDARMA výstavu Smart Energy Forum v Praze.

Právě na této výstavě bude společnost HE3DA předvádět své produktové novinky. Kromě možnosti ochutnat kávu uvařenou na bateriích HE3DA se zde vůbec poprvé v Česku představí nový vodíkový generátor od společnosti LeanCat. V kombinaci s bateriemi HE3DA tak obě společnosti vyvíjejí nový koncept pro elektromobilitu budoucnosti.

Nová vize HE3DA počítá s tím, že se elektřina pro nabíjení elektromobilů bude vyrábět na lokální bázi z vodíku pomocí palivového článku. Vyrobená elektřina bude následně uskladnění ve velkokapacitních bateriích, které umožní napájení elektromobilů elektřinou.

Vstup zdarma na největší výstavu domácích baterií v Česku

Na výstavě Smart Energy Forum se ve dnech 6. – 7. listopadu 2018 představí více než 40 společností z České republiky, Polska a Slovenska. Kromě největší výstavy domácích baterií zde budou k vidění solární panely nové generace, pokročilé fotovoltaické střídače a také nové koncepty energeticky soběstačných budov.

Premiéru bude mít na výstavě nový robot na čištění solárních panelů, který „rozhodně nespadne“ ze střechy. Návštěvníci výstavy si budou moci zdarma vyzkoušet několik elektromobilů.

Bohatý doprovodný program

Pro návštěvníky výstavy Smart Energy Forum je také připraven bohatý bezplatný program ve formě přednášek, kde získáte praktické rady v oblasti instalace fotovoltaických elektráren, bateriových systémů nebo tepelných čerpadel.

Každý návštěvník výstavy také získá manuál praktických rad pro stavbu fotovoltaických a bateriových systémů. Tento manuál byl letos aktualizován s ohledem na poslední produktové novinky a vývoj trhu.

Atraktivní konference

Jako novinka se letos v rámci Smart Energy Fóra uskuteční dvě mezinárodní konference za účasti špičkových zahraničních i tuzemských expertů.

  • úterý 6. listopadu: konference o akumulaci
  • středa 7. listopadu: fotovoltaická konference

Obě konference budou simultánně tlumočeny do českého jazyka.

Hlavní témata:

  • Trendy a legislativní rámec pro rozvoj akumulace energie a decentrální energetiky
  • Nové obchodní modely
  • Skladování elektřiny pro rodinné domy a velkokapacitní aplikace
  • Zelená elektromobilita a její propojení s konceptem SmartHome/Smart City
  • Praktická řešení v oblasti energetické soběstačnosti a akumulace energie

Jak se registrovat na výstavu a získat více informací?

Vše podstatné najdete na webu www.smartenergyforum.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.