logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inspirace pro správu měst a obcí – novinka v knihovně ESTAV.cz

Publikace Inspirace pro města a obce obsahuje například právní rady pro novou výstavbu, revitalizaci veřejného prostoru, rekonstrukci budov, financování, snižování energetické náročnosti budov v majetku města a obce, jak ušetřit za vodu, kam směřuje vytápění, bezpečnost bydlení, odvodnění ploch a hospodaření s dešťovou vodou.

Reklama

Redakce stavebních portálů www.ESTAV.cz a www.TZB-info.cz pro vás zveřejňuje denně články, zprávy a informace z oboru stavebnictví, architektury, technického zařízení a správy budov, která jsou určeny jak těm, kteří staví, tak těm, kteří se o budovy starají nebo je užívají. V redakčních textech se věnujeme legislativě, komentářům, schématům, výpočtům apod., to pak doplňují firemní řešení a nabídky.
V letošním roce jsme mediálním partnerem 1. ročníku Komunálního veletrhu v Olomouci, který se koná 17.–19. 5. 2023 v souběhu s volebním sněmem Svazu měst a obcí ČR.

Přečtěte si také Komunální veletrh 2023 Olomouc Přečíst článek

Veletrh je pro starosty a zástupce měst, obcí a příspěvkových organizací, stejně jako pro širokou veřejnost, která se chce inspirovat a motivovat své zástupce samosprávy. Vítáni jsou i architekti a technická veřejnost, která se zajímá o téma municipality.

Nová publikace Inspirace pro města a obce v „knihovně“ ESTAV.cz

Pro všechny návštěvníky veletrhu i účastníky sněmu jsme připravili publikaci Inspirace pro města a obce, která obsahuje například právní rady pro novou výstavbu, revitalizaci veřejného prostoru, rekonstrukci budov, financování, snižování energetické náročnosti budov v majetku města a obce, jak ušetřit za vodu, kam směřuje vytápění, bezpečnost bydlení, odvodnění ploch a hospodaření s dešťovou vodou.

Další inspiraci a rady najdete přímo na portálech:

Publikace Inspirace pro města a obce

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Další publikace z edice ESTAV.cz:

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.