logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

28. ročník mezinárodní výstavy INFOTHERMA bude 23. až 26. ledna 2023

INFOTHERMA 2023 bude 23. až 26. ledna
INFOTHERMA 2023 bude 23. až 26. ledna

Výstaviště Černá Louka 23. až 26. ledna 2023, denně od 9 do 18 hodin. Výstaviště je již nyní, dva měsíce před zahájením výstavy, z cca 90 % zaplněno 220 vystavovateli. Firmy přihlašují své TOP výrobky do soutěže.

Po dvouleté vynucené pauze opět v Ostravě

Ve dnech 23. až 26. ledna 2023, denně od 9 do 18 hodin (ve čtvrtek do 16 hodin) se uskuteční již 28. pokračování mezinárodní výstavy Infotherma.

Po dvouleté vynucené pauze se tak opět setkáme na Výstavišti Černá louka v Ostravě. Infotherma je od svého počátku věnovaná vytápění, úsporám energií a smysluplnému využívání obnovitelných zdrojů v malých a středních objektech. V České republice se jedná o významnou specializovanou výstavu, kde jsou zastoupeny evropské a světové značky výrobků a produktů, které jsou potřebné k tepelné pohodě našich domovů.

Je hodně témat, nad kterými se bude na Infothermě diskutovat, nejen při úvodní konferenci spojené se slavnostním zahájením výstavy dne 23. ledna od 11 hodin v Konferenčním centru Výstaviště Černá louka, ale i na doprovodném programu.

Výstaviště je již nyní, dva měsíce před zahájením výstavy, z cca 90 % zaplněno 220 vystavovateli

Firmy přihlašují své TOP výrobky do soutěže, kterou připravujeme společně s internetovým portálem TZB-info, finišujeme s doprovodným programem a hlavně se těšíme, že opět Ostrava bude místem, kde se setkávají přední výrobci, prodejci, montážní i servisní firmy a odborná veřejnost s cílem představit návštěvníkům výstavy novinky a směry, kam se ubírá moderní vytápění a stavby spojené s ekonomickým bydlením.

Přečtěte si také Top výrobky vystavovatelů Infothermy 2023 – přihlaste svůj výrobek Přečíst článek

"Doba není jednoduchá pro každého z nás. Těžko předvídatelná s rapidně zvedajícími se cenami energií i materiálů. Na výstavišti bude proto připraveno i několik poradenských stánků, kde návštěvníci mohou prodiskutovat své dotazy a nechat si poradit od odborníků, kteří se zabývají obory, na které je výstava zaměřena," říká Alena Bujáková, ředitelka výstavy.

Výstava Infotherma se připravuje pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Ministerstva životního prostředí ČR, Státního fondu životního prostředí ČR, Hospodářské komory ČR a Hejtmana Moravskoslezského kraje. Srdečně zveme na Infothermu 2023 návštěvníky a odbornou veřejnost. Přijďte se inspirovat nejnovějšími technologiemi, prohlédněte si expozice předních firem v oboru a proberte své dotazy a požadavky v přímém kontaktu s vystavovateli.

Rozhovor o přípravách výstavy Infotherma 2023 v rámci zářijového živého vysílání Podzim 2022 na estav.tv

"V září v době rozhovoru jsme výstavu ještě plánovali až od 10 hodin. Na základě reakcí vystavovatelů jsme se však vrátili k obvyklé otevírací době již od 9 hodin, tedy těšíme se na návštěvníky jako v předešlých letech," doplňuje Alena Bujáková.

VÝSTAVNÍ DOBA BYLA PRODLOUŽENA
Infotherma 2023: 23. až 26. ledna 2023, denně od 9 do 18 hodin (ve čtvrtek do 16 hodin)

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.