logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Soutěž „Vyhraj tuhle káru“ má vítěze, auto jede na Moravu

Soutěž „Vyhraj tuhle káru“ má vítěze, auto jede na Moravu
Soutěž „Vyhraj tuhle káru“ má vítěze, auto jede na Moravu

Včera v pozdních hodinách na slavnostním večeru skončila soutěž „Vyhraj tuhle káru“ vylosováním vítěze a velkou radostí.

Reklama

V soutěži společnosti Brilon a.s. vyhlášené těsně před nynějším covidovým obdobím mohli topenáři vyhrát dodávku pro řemeslníky Peugeot Expert s profesionální vestavbou Sortimo s pořizovací cenou téměř 1 milion korun českých. Podmínkou bylo minimálně 20 nainstalovaných kondenzačních kotlů Intergas za rok.

Přečtěte si také Soutěž je prodloužena - „Vyhraj tuhle káru“, aneb jeden ze 100 topenářů vyhraje auto za téměř 1 milion korun Přečíst článek

17. září 2021 proběhlo na setkání se zákazníky slavnostní losování soutěži za dohledu státních notářek i všech soutěžících. Vylosováni byli nejprve výherci desítky plynových kondenzačních kotlů z nabídky Brilon a.s. A tak šťastných bylo více. Nicméně do pozdních hodin vrcholilo napětí. Kdo bude ten, kdo si odnese klíčky a usedne za volant auta, které kroužilo na pontonu kolem lodi Grand Bohemia, kde se slavnostní setkání konalo?

Grand Bohemia je nejmodernější a největší motorová loď nejvyšší třídy, která brázdí hladinu řeky Vltavy. Na palubě se potkalo okolo 300 projektantů, montážníků, dodavatelů, prodejců a hostů, včetně zástupců ze zahraničí, a to pod vlajkou české společnosti Brilon a.s. A během plavby se k této největší lodi nejen v rámci flotily Pražské paroplavební společnosti a spol. Prague Boats, ale i v celé České republice a střední Evropě přidávalo z různých stran i největší lákadlo večera, ponton s osvětlenou hlavní cenou večera, dodávkou Peugeot Expert s profesionální vestavbou.

Večer proběhl, ceny jsou vylosovány a rozdány. TZB-info na akci natáčelo a reportáž je ve střižně. Těšte se, snad se nám podaří do reportáže vtěsnat všechny pozitivní emoce, kterými byl celý večer až do půlnoci nabit.
A na závěr ještě jedna poznámka. Na pana Davida Brtníka se ten večer štěstí usmálo dvakrát. Vyhrál jak kotel, tak hlavní cenu. A tak se rozhodl, že se s radostí podělí. Vyhraný kotel se rozhodl věnovat na charitu. Gratulujeme k výhře i dobrému srdci.

Fotogralerie z předání automobilu
















 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.