logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Design Plus powered by ISH 2019 – potěšení pro oko i ze slov poroty. Část 4

Dnešní díl se věnuje netradičním koupelnovým doplňkům a představí i jednu designovou nádrž a kulatá kamna.

Reklama

Každý, kdo se zabývá oborem TZB, je určitě rád, pokud používané výrobky plní nejen svoji technickou funkci, jsou ergonomické, ale i dobře vypadají. Vybrat takové bylo i letos základním cílem poroty soutěže Design Plus, za kterou stojí podpora od veletrhu ISH. V následujícím přehledu se můžete seznámit s oceněnými exponáty veletrhu, potěšit oko, ale i se inspirovat mezinárodními trendy.

Woodio washbasin - Waschtisch

Woodio washbasin - Waschtisch (Výrobce: Woodio Oy)
Výrobce: Woodio Oy

Umyvadlo Woodio Oy je vyrobeno z nového materiálu. Inovativní materiál na bázi dřeva je odolný, zcela vodotěsný, a proto vhodný pro výrobu dřezů atp. Vzhledem k tomu, že materiál může být na konci svého životního cyklu zlikvidován jako energetický odpad, je také přírodně udržitelný. Zajímavé řešení, které zajišťuje nejen novou estetiku koupelny, ale také zohledňuje ekologický aspekt.

Schalenbecken SB.Aqua360 - Waschtisch

Schalenbecken SB.Aqua360 - Waschtisch (Výrobce: Alape GmbH)
Výrobce: Alape GmbH

Nádherné umyvadlo Aqua zaujme nejen nadčasově elegantní formou, ale také fascinující barevnou glazurou, která dodává kruhové pánvi optickou hloubku, jak ji znáte ze skla. Tři dostupné odstíny jsou inspirovány barevným světem vody a každá velmi krásná. Skvěle navržený výrobek, který je vytvořen v propracované ruční práci a stává se vrcholem koupelny.

TermoPlus Hydrotank - Luft-Wasser-Wärmepumpe

TermoPlus Hydrotank - Luft-Wasser-Wärmepumpe (Výrobce: TermoPlus (Termo Shop D.o.o.))
Výrobce: TermoPlus (Termo Shop D.o.o.)

TermoPlus hydrotank je součástí moderního tepelného čerpadla vzduch-voda, které slibuje vysoký stupeň účinnosti a úspor. Tento příslib perfektně přenáší černou šestihrannou konstrukci jednotky s výraznou trojúhelníkovou strukturou mřížek, které podporují rozpoznatelnost. Design, který je úspěšný až do posledního detailu, který velmi pěkně vyjadřuje nárok na vysokou kvalitu.

PILAR - Kaminofen

PILAR - Kaminofen (Výrobce: Attika Feuer AG; RAIS A/S)
Výrobce: Attika Feuer AG; RAIS A/S

Samostatně stojící kamna jsou nadčasově elegantní s jednodílným designem ve tvaru sloupu. Vysoká spalovací komora s velkorysými prosklenými dveřmi nabízí krásný výhled na plameny. Pro ovládání přívodního vzduchu jsou volitelně k dispozici tři možnosti s "manuálním", "automatickým mechanickým" a "automatickým elektronickým" řešením. Skvěle navržený výrobek, který se hodí do mnoha prostředí.

TUBE - Duschkabine

TUBE - Duschkabine (Výrobce: PALME Sanitär-Vertriebs Gesellschaft m.b.H.)
Výrobce: PALME Sanitär-Vertriebs Gesellschaft m.b.H.

Konstrukce tohoto sprchového koutu nevyžaduje rámový profil a je proto mimořádně střídmá a elegantní. Velkorysé celoskleněné dveře jsou drženy sklopnou trubkou a jsou s tlumeným uzavíráním. Trubka přitom může být modulárně umístěna buď uvnitř s madlem-úchytem a zavěšením sklopné sedačky nebo z venku se například namontujte jako držák na ručníky. Skvělý systém s inteligentně integrovaným příslušenstvím.

Modulares Sitzsystem

Modulares Sitzsystem (Výrobce: NORMBAU GmbH)
Výrobce: NORMBAU GmbH

Modulární sedací systém pro sprchový kout. Opticky co nejméně nápadný, byl pečlivě promyšlen, aby byl optimálně přizpůsoben potřebám uživatele se všestrannými funkcemi a pokročilými úrovněmi. Porotě se líbilo, že ergonomické sedadlo vypadá dobře i při sklopení. Inovativní a estetický produkt, který zapůsobí v každém detailu formálně i funkčně.

MVB-301RGSB - Bad-Accessoires

MVB-301RGSB - Bad-Accessoires (Výrobce: Mila International)
Výrobce: Mila International

Toto mimořádné umyvadlo je nejen formální, ale také velmi zajímavé z hlediska barev. Umyvadlo je vyrobeno ze speciální oceli. Krásným detailem je odtoková štěrbina, která sahá od okraje k okraji, což zdůrazňuje přímočarý design tvarového slovníku umyvadla. Exkluzivní produkt pro mnoho koupelen.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.