logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Komfort se vší jednoduchostí – nástěnné klimatizace CLIM’UP

Značka De Dietrich s tradicí více než 300 let je úspěšně založena na opravdových hodnotách: kvalitě, spolehlivosti a trvanlivosti. De Dietrich se stará o životní prostředí i Váš komfort. Multienergetické systémy výrazně pomáhají snížit Vaši spotřebu energie i emise CO2. Tepelné zdroje se značkou De Dietrich jsou vrcholem inovace a těší se optimalizované kvalitě i výjimečné životnosti díky nasazení všech pracovníků, upevňujících staleté know how již 333 let.


Vysoká výkonnost a úspornost

  • Klimatizační jednotky CLIM’UP nabízejí sezónní výkony s koeficienty SEER až 6,8 pro chlazení a SCOP až do 4 pro vytápění.
  • Technologie Full DC Inverter umožňuje přizpůsobit použití podle Vašich potřeb pro lepší výkon a regulovanou spotřebu.
  • Vaše pohodlí je zaručeno ve všech ročních obdobích s klimatizací v létě, ale také v zimě. Provoz v režimu vytápění s venkovní teplotou až do -15 ° C.
  • Řada CLIM‘UP nabízí různé modely výkonů od 2,5 do 8 kW pro splnění všech typů Vašich potřeb.

Komfort a bezpečnost

  • Vychutnejte si více než 5 funkcí přizpůsobených všem situacím s automatickým režimem regulace teploty, režimem odvlhčování a větrání Vaší místnosti nebo režimem potlačení studeného proudění.
  • CLIM‘UP má také vlastní samočistící systém svého vnitřního modulu, aby zlepšil jeho pohodlí při použití a zabránil šíření zárodků nebo bakterií ve Vašem obydlí.
  • Díky vestavěné funkci WIFI a její specializované aplikaci můžete ovládat svůj vnitřní modul nebo sledovat Vaši spotřebu na dálku snadným ovládáním.

Ovládejte vaši klimatizaci na dálku


Pohoda pro všechny druhy bydlení

  • Pro přizpůsobení se všem typům bydlení může CLIM‘UP integrovat až 3 připojené vnitřní moduly. Vychutnejte si optimální pohodlí pro vytápění a chlazení v každé místnosti ve Vašem domě nebo apartmánu.
  • Regulace a ovládání 3 jednotek nezávisle. Vytvořte čistou atmosféru pro každý z Vašich pokojů podle vašich preferencí, abyste zajistili všem pohodlí.

Řešení vhodné pro životní prostředí

  • Díky použití chladiva R32 sníží CLIM‘UP svůj vliv na životní prostředí o 68% ve srovnání s běžně používaným chladivem R410A.
  • Při ekvivalentním výkonu je chladivo R32 účinnější a vyžaduje se ho menší množství než chladiva R410A.
  • Je více šetrný k životnímu prostředí, je také snadněji recyklovatelný a nemá vliv na ozonovou vrstvu.



Komfort se vší jednoduchostí

Užijte si dlouhou dobu kvalitu De Dietrich

De Dietrich zdůrazňuje kvalitu svých produktů a efektivitu jeho služeb. Kompresory tepelných čerpadel vzduch/vzduch značky De Dietrich jsou pokryty pětiletou zárukou.
Podmínky najdete na www.dedietrich.cz

S programem ECO-SOLUTIONS De Dietrich těžíte z nejnovější generace multienergetických produktů a systémů, jednodušší, efektivnější a ekonomičtější pro Vaše pohodlí a respektování životního prostředí.
http://ekodesign.dedietrich-vytapeni.cz/


Referenční hodnoty energetických štítků

Aby bylo možné produkty najít s jejich energetickými vlastnostmi, které jsou uvedeny pro každý výrobek příslušným energetickým štítkem, najdete níže referenční stupnici dotčeného výrobku.

Klimatizace

Hodnoty platí pouze pro štítek produktu, v rozsahu od A ++ do E.






Žádaná francouzská značka již 333 let

Značka De Dietrich s tradicí více než 300 let je úspěšně založena na opravdových hodnotách: kvalitě, spolehlivosti a trvanlivosti. De Dietrich se stará o životní prostředí i Váš komfort. Multienergetické systémy výrazně pomáhají snížit Vaši spotřebu energie i emise CO2. Tepelné zdroje se značkou De Dietrich jsou vrcholem inovace a těší se optimalizované kvalitě i výjimečné životnosti díky nasazení všech pracovníků, upevňujících staleté know how již 333 let.



 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.