logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Budeme na veletrhu FOR PASIV. Přijďte se podívat na náš stánek!

Další ročník veletrhu FOR PASIV se blíží a my chceme i tentokrát nabídnout návštěvníkům ucelené řešení pro vnitřní klima. Pod značkou Jablotron totiž naleznete kompletní sortiment produktů pro vnitřní prostředí rodinných domů, který pokrývá potřebu větrání, chlazení, dále topení i ohřevu teplé vody.

U technologií pro energeticky šetrný dům rozhodně neplatí, že musí být komplikované nebo investičně náročné. Právě naopak, tento typ domu si díky svým vynikajícím tepelně-izolačním vlastnostem vystačí opravdu s málem, k tomu je ale potřeba přistupovat chytře a jednoduše. Přesně takové řešení přináší Jablotron a vy se o tom můžete přesvědčit na veletrhu FOR PASIV, na kterém samozřejmě nebudeme chybět.

Oblast větrání bude už klasicky zastoupena rekuperační jednotkou Jablotron Futura, kterou dodáváme ve dvou výkonových provedeních (Futura L 350 m3/h a Futura M 250 m3/h). Jednotka Jablotron Futura je inovativní jako celek a řadou vlastností se odlišuje od rekuperačních jednotek, které lze v této době najít na trhu - ať už je to fungování bez předehřevu až do teploty -19 °C a s tím spojená nízká spotřeba energie, navracení vlhkosti díky řízenému entalpickému výměníku, nebo vzdálená správa přes cloudové služby Jablotron.

Rekuperační jednotku Jablotron Futura je možné doplnit o dochlazovací/dotápěcí modul CoolBreeze, který zajistí, aby se v horkých letních dnech nedostal do interiéru větráním horký venkovní vzduch. Modul pracuje i v reverzním chodu v režimu tepelného čerpadla a velmi efektivním způsobem přitápí zejména před začátkem topné sezóny.

Obr. 1  - Důvody pro správnou volbu rekuperační jednotky
Obr. 1 - Důvody pro správnou volbu rekuperační jednotky
Obr. 2 - Sortiment produktů pro vnitřní prostředí rodinných domů z dílny Jablotron
Obr. 2 - Sortiment produktů pro vnitřní prostředí rodinných domů z dílny Jablotron

Na stánku bude k vidění i zástupce topného sortimentu, elektrokotel Jablotron Volta, pro který jsme na podzim spustili validační prodej. Elektrokotel Jablotron Volta je dostupný ve výkonovém provedení 6 a 12 kW a vyznačuje se především skutečně plynulou regulací tepla, důmyslnými regulačními algoritmy řízení a jednoduchým ovládáním.

Tato kompletní škála produktů zastupuje v podstatě vše, co moderní novostavba potřebuje pro své fungování. Všechny tyto produkty společně tvoří propojený a funkční celek, takže odpadá nutnost budovat dodatečnou nadřazenou infrastrukturu. Kromě toho můžete díky aplikaci MyJABLOTRON získat přehled o všech vašich zařízeních od Jablotronu, ovládat kterékoliv z nich, nebo se jen jednoduše přesvědčit, že vše funguje tak, jak má.

Těšíme se na setkání s Vámi na veletrhu FOR PASIV.

Najdete nás v Hale 2, na stánku 2B09.

Tým JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY


JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.