logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Víceúčelová plastová umyvadla

Víceúčelové technické umyvadlo Nicoll využijete třeba na na nářadí nebo na velké a silně znečištěné nádoby.
Víceúčelové technické umyvadlo Nicoll využijete třeba na na nářadí nebo na velké a silně znečištěné nádoby.

V letním období trávíme venku a na zahradě hodně času. Během jarních a podzimních měsíců zase přijdou na řadu práce na zahradě, úklidy garáží a venkovních prostor. U všech těchto činností často potřebujeme něco omýt, vyčistit nebo třeba napustit.

Někdy se jedná o velkou špínu nebo velké nádoby či jiné předměty, například nářadí. S takovými věcmi se nám vůbec do domu nechce chodit a ani hadice na zahradě není úplně ideální. Proto se u většiny domů, ať už venku nebo v zahradě či technické místnosti, s výhodou používají různá umyvadla a výlevky.

Víceúčelová plastová technická umyvadla Nicoll
Použití víceúčelového plastového technického umyvadla Nicoll v exteriéru

Někdy ale působení počasí nebo časté nárazy a kontakt s předměty způsobí, že jsou tato umyvadla oprýskaná, oloupaná nebo rezavá. Velmi elegantní řešení představuje použití plastových technických umyvadel Nicoll, která jsou vyrobena sendvičovou technikou ze směsi polypropylénu se sílou stěny až 1 cm. Umyvadla tak dobře odolávají nárazu a na odolnost proti rozlomení je poskytována záruka 10 let. Neodlamují se, nekorodují a nepoškodí je mráz, vařící voda, ani sluneční záření. Jejich hedvábný povrch lze snadno čistit. I když se jedná o technická umyvadla, vypadají díky elegantnímu designu velmi dobře. V neposlední řadě je výhodou jednoduchá montáž a možnost doplnit je dalším příslušenstvím jako jsou rošty, háčky, stojánkové nebo nástěnné baterie apod. Standardně jsou dodávána s přepadem, vtokovou armaturou R 11/2 se sítkem, zátkou s řetízkem a montážní soupravou.

V nabídce je kromě malého nástěnného umyvadla, které představuje nejprodávanější variantu k rodinným domům také větší a hlubší mycí vanička, praktické víceúčelové umyvadlo Multiset a elegantní Compact. V případech, kdy je zapotřebí opravdu velké umyvadlo, ale s požadavky na vzhled, je ideální použít Maxi umyvadlo.

Víceúčelové plastové technické umyvadlo Nicoll
Víceúčelová plastová technická umyvadla Nicoll

Kompletní katalog ke stažení.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.