logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Vědomostní olympiáda CTI ČR 2017 - vítězové již čekají na slavnostní vyhodnocení

Při příležitosti Stavebních veletrhů Brno předal CTI ČR ocenění vítězům krajských kol a zároveň se konalo finále letošního XIII. ročníku Vědomostní olympiády. Známe vítěze a těšíme se s nimi na viděnou 11.5.2017 na slavnostním vyhlášení v Hospodářské komoře v Praze.

Soutěž je určena žákům 3., případně 2. ročníků SOŠ, SOU a U v oboru topenář – instalatér a koná se pod odbornou garancí prezidenta Cechu topenářů a instalatérů České republiky Bohuslava Hamroziho, Ing. Andrzeje Bartośe, předsedy sekce vzdělávání CTI ČR, ředitel školy SŠP Brno, Jílová 36g, Ing. Jakuba Vrány, Ph.D., VUT Brno-Fakulta stavební, předsedy sekce Oborové CTI ČR.

Vítězové krajských kol postoupili do celorepublikového kola.

Vědomostní olympiáda je tříkolová. Právě končí XIII. ročník, finále soutěže se konalo formou písemných testů na Stavebních veletrzích v Brně.
Slavnostní vyhlášení a předání cen finále celorepublikové soutěže proběhne za přítomnosti představitelů MŠMT ČR, HK ČR, AMSP ČR, prezidenta CTI ČR, Ing. Vladimíra Valenty zakladatele této soutěže, generálních partnerů, hlavních partnerů, mediálních partnerů a zástupců škol dne 11.5.2017 od 13.00 hodin v Hospodářské komoře ČR v Praze.

Výsledky celorepublikové soutěže Vědomostní olympiáda 2017

poř.příjmeníjménoškolabodyčas
1ProcházkaPetrSOŠ a SOU Beroun - Hlinky5915:06
2HavelkaJakubSŠTO Havířov-Šumbark574:10
3DemšaDominikSŠTO Havířov-Šumbark576:35
4HrabárJiříSOŠ a SOU Beroun - Hlinky537:24
5KadlčíkŠtěpánSOU Uherský Brod5320:09
6ChladMichalSOŠ a SOU HK Vocelova5221:24
7SvětlíkJakubSOU stavební Opava5019:09
8OtlíkMartinSOU stavební Opava4425:08
9KuželaMartinSPSŠ Valašské Meziříčí4311:30
10BezouškaMatyášSOŠ stavební a zah. Praha 93621:45

Pro vítěze XIII. ročníku Vědomostní olympiády 2017 jsou určeny věcné ceny, křišťálové plakety, diplomy, za 1.-3. místo. Škole, ze které vzešel vítěz, bude předán Pohár Ing. Vladimíra Valenty a věcná cena od generálního mediálního partnera TZB-info.

B. Hamrozi, prezident CTI ČR: Poděkování patří soutěžícím i kantorům

"Poděkování patří soutěžícím za vzornou reprezentaci příslušné škole, samozřejmě nelze opomenout i kantory, kteří velice svědomitě soutěžící připravovali a na soutěž do celorepublikového kola budou doprovázet. Těším se na setkáni s Vámi", říká k výsledkům Bohuslav Hamrozi, prezident CTI ČR.

„Rodiče i žáci by měli přemýšlet, co je uživí. Komfort vytápění a vody v domě je v dnešní době nepostradatelný – a co je nepostradatelné, to je vždy dobrý byznys. A vy máte výborně nakročeno, jste mezi nejlepšími,“ pochválil oceněné Bohuslav Hamrozi, prezident Cechu topenářů a instalatérů ČR.

Ing. Vlastimil Mikeš za dlouholetého partnera soutěže KORADO a.s., David Procházka, vedoucí prodeje ČR a SR, topná technika KERMI, Radim Tichý, ředitel Stavebních veletrhů Brno, Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info a ESTAV.cz a Bohuslav Hamrozi, prezident CTI ČR gratulovali vítězům krajských kol, poděkovali pedagogům a popřáli všem hodně štěstí do finále.




Vlevo: 2. místo Světlík Jakub, SOU stavební Opava, vpravo :1. místo v krajském kole soutěže Vědomostní olympiáda CTI ČR 2017 obsadil Jiří Hrabár ze SOŠ a SOU Beroun - Hlinky

1. místo SOŠ a SOU Beroun - Hlinky



Vlevo: Za 1.-3. místo udělil Cech křišťálové plakety, diplomy a další věcné ceny, vpravo: 2. místo SOU stavební Opava



Vlevo: 3. místo SOŠ a SOU Beroun - Hlinky, vpravo :1. místo Hrabár Jiří, SOŠ a SOU Beroun - Hlinky



Vlevo: tři nejlepší

Společné foto při vyhodnocení krajských kol Vědomostní olympiády CTI ČR 2017

"Je pro TZB-info ctí být i v letošním roce mediálním partnerem Vědomostní olympiády Cechu topenářů a instalalatérů ČR. Vážíme si možnosti být u ocenění nejlepších zástupců mladé generace profesí TZB a věříme, že i našich budoucích čtenářů,"říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info a dodává:
"Jsme přesvědčeni, že atmosféra ve škola je důležitá, stejně jako osobnosti pedagogů. Hodně už se řeklo o tom, jak je dnes výrazně těžší zaujmout studenty. I letos v Brně byli se studenti i zástupci škol. Ti se možná stresují víc než soutěžící. Je vidět, jak jim na dobrém výsledku záleží. Společně se pak mohou radovat z úspěchu, který potěší studenty, rodiče a učitelé jej mohou použít pro motivaci dalších přicházejících studentů. Věřím, že i to je důležité, když se na škole děje něco navíc. Proto jsme kromě cen pro studenty přemýšleli i o ceně pro školu."
Poděkování patří společnosti WELT SERVIS spol. s r.o. z Ostravy – Třebovic. Díky spolupráci WELT SERVIS a TZB-info se může vítězná škola těšit na praktický dárek - Vysoušeč rukou Jet Dryer Style, tryskový vysoušeč s Hepa filtrem a desinfekčními UV LED diodami v hodnotě téměř 20.000 Kč.





WELT SERVIS spol. s r.o.- Vysoušeč rukou Jet Dryer Style, cena pro vítěznou školu ve Vědomostní olympiádě CTI ČR 2017

Generální partneři


mediální partneři


Hlavní partner


Partneři



Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.