logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Cena společnosti WELT SERVIS pro vítěznou školu Vědomostní olympiády CTI ČR

Atmosféra školy a osobnosti pedagogů jsou zásadní. Jako mediální partner olympiády jsme přemýšleli kromě cen pro studenty i o ceně pro školu. Díky spolupráci WELT SERVIS a TZB-info se může vítězná škola těšít na praktický dárek - Vysoušeč rukou Jet Dryer Style v hodnotě téměř 20.000 Kč.

Reklama

TZB-info je i v letošním roce mediálním partnerem Vědomostní olympiády Cechu topenářů a instalalatérů ČR, které se koná pod záštitou MŠMT, HK ČR a AMSP.

Soutěž je určena žákům 3., případně 2. ročníků SOŠ, SOU a U v oboru topenář – instalatér. Vědomostní olympiáda je tříkolová. Právě běží XIII. ročník Vědomostní olympiády.

Základní kola se uskuteční v rámci jednotlivých, přihlášených SOU a SOŠ. Vítězové postoup í do krajských kol. Pro vítěze XIII. ročníku Vědomostní olympiády jsou určeny věcné ceny, diplomy , pro SOU a SOŠ pohár a v letošním roce i speciální cena mediálního partnera, kterým je portál TZB-info.

Cena pro vítěznou školu - Vysoušeč rukou Jet Dryer Style

WELT SERVIS spol. s r.o.- Vysoušeč rukou Jet Dryer Style, cena pro vítěznou školu ve Vědomostní olympiádě CTI ČR
WELT SERVIS spol. s r.o.- Vysoušeč rukou Jet Dryer Style, cena pro vítěznou školu ve Vědomostní olympiádě CTI ČR 2017

Jak jste se dostal k instalatérskému oboru? "Byla to vlastně náhoda", odpověděl Dušan Říha, vítěz loňského ročníku Vědomostní olympiády a popisoval jak se nejdříve vyučil nástrojařem a pak teprve instalatérem, když mu to škola nabídla. "Šel jsem do toho a nelituju, byla to skvělá volba. Na Střední škole lodní dopravy a technických řemesel v Děčíně jsme strávil šest let a byl jsem úplně spokojen."

"I pod vlivem těchto slov jsme si znovu uvědomili, jak důležitá je atmosféra školy a osobnosti pedagogů. Hodně už se řeklo o tom, jak je dnes výrazně těžší zaujmout studenty. Na olympiádu jezdí studenti se svými učiteli. Ti se možná stresují víc než soutěžící. Je vidět, jak jim na dobrém výsledku záleží. Vyberou a přesvědčí studenty, pomáhají jim a pak jim u testů drží palce. Společně se pak mohou radovat z úspěchu, který potěší studenty, rodiče a učitelé jej mohou použít pro motivaci dalších přicházejících studentů. Věřím, že i to je důležité, když se na škole děje něco navíc, " říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D. ředitelka TZB-info a ESTAV.cz a pokračuje: "proto jsme kromě cen pro studenty přemýšleli i o ceně pro školu."
Poděkování patří společnosti WELT SERVIS spol. s r.o. z Ostravy – Třebovic.
Díky spolupráci WELT SERVIS a TZB-info se může vítězná škola těšít na praktický dárek - Vysoušeč rukou Jet Dryer Style, tryskový vysoušeč s Hepa filtrem a desinfekčními UV LED diodami v hodnotě téměř 20.000 Kč.

Vysoušeč rukou Jet Dryer Style
Cena bude předána v rámci slavnostního ceremoniálu předávání ocenění studentům v sídle Hospodářské komory ČR v Praze.





WELT SERVIS spol. s r.o.- Vysoušeč rukou Jet Dryer Style, cena pro vítěznou školu ve Vědomostní olympiádě CTI ČR 2017
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.