logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vstupenka od redakce TZB-info a ESTAV.cz na veletrh FOR INTERIOR od 3. do 6. 10. 2024

FOR INTERIOR představí poslední trendy v nábytku, interiérech a bytových doplňcích. Různé styly a kombinace barev vám napoví, jakou cestu zvolit ke zdokonalení vašeho domova nebo pracoviště.

Reklama

Inspirujte se nejnovějšími kolekcemi nábytku a interiérového vybavení

Chystáte se zmodernizovat interiér? Dokonalý přehled o trendech a aktuální produkci renomovaných výrobců získáte na veletrhu FOR INTERIOR. Prohlédněte si 3.–6. října tisíce produktů z oblasti nábytku, dekorací a interiérových doplňků.

  • Otevírací doba veletrhu: 3.–6. 10. 2024 (čtvrtek až sobota 10.00–18.00, neděle 10.00–16.00)
  • Místo konání veletrhu: PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9 – Letňany

Přehlídka EKO MATERIÁL vám navíc ukáže nové udržitelné materiály budoucnosti

Viděli jste už někdy dýhu z denimu nebo textil z odpadních vláken ananasových listů? A co třeba materiály vyrobené z vaječných skořápek či textilního odpadu? Tyto fascinující, udržitelné materiály a mnoho dalších inovací na vás čekají na expozici EKO materiál na podzimním veletrhu FOR INTERIOR. Objevte například Woodio – první voděodolný kompozit ze dřeva, který nahrazuje keramiku v koupelnách a přináší udržitelnost do každodenního života. Nebo vás osloví textilie z kůry stromů? Rozmanitost materiálů i jejich vzhled vás ohromí.

  • Cílem tohoto projektu je vzdělávat interiérové designéry, architekty, výrobce i koncové uživatele o nových materiálech a jejich praktickém využití.
  • Nenechte si ujít komentované prohlídky této inspirativní expozice s designérkou a trend colour specialistkou Ivou Bastlovou: Čtvrtek 3. 10., pátek 4. 10. nebo sobota 5. 10. vždy od 14 hodin. Registrace není nutná!

Odkaz na vstupenku od redakce TZB-info a ESTAV.cz – vstup zdarma na FOR INTERIOR od 3. do 6. 10. 2024

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.