logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Na veletrhu FOR ARCH se představí páčkové vypínače NEXA od českého OBZORu

Od 17. do 21. září probíhá 35. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH. Nově se prezentuje páčková kolekce NEXA od zlínského výrobce OBZOR Zlín v hale 1 na stánku A 20.

Kulatý panel s páčkovým ovládáním v čistém a jednoduchém designu - to je zjednodušeně nová řada páčkových vypínačů NEXA. „Nová moderní kolekce NEXA završí minimalistický vzhled interiéru. K její tvorbě nás vedl zájem o páčkové vypínače ve skleněném rámečku, který dosud v našem výběru chyběl,“ vysvětluje Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingového oddělení společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu, a doplňuje: „Zaměřili jsme se na subtilnější vzhled – vynechali jsme středový kryt a použili tenčí, leč stále pevnou konstrukci, čímž jsme dosáhli ergonomického designu. Odlišnost návštěvníci spatří i v síle a velikosti rámečku. Oproti původní tloušťce 13,5 milimetrů u RETRA, ze kterého jsme vycházeli, má rámeček NEXA pouhých osm milimetrů.“

Skleněné rámečky řady NEXA v praktické černé a bílé barvě ocení moderní domácnosti, ty dřevěné v dekoru javoru či světlého a tmavého dubu zase zahřejí tradiční interiéry. Vypínače lze vybavit jednou nebo dvěma kovovými páčkami uprostřed vypínače ve třech barevných provedeních – černá, bílá a patinová. Navíc NEXA umožňuje pohledově sladit veškerou elektroinstalaci v domácnosti, nejen klasické vypínače a zásuvky. V sortimentu najdete i žaluziové ovladače nebo komunikační zásuvky, které zahrnují USB, HDMI, TV a SAT.

Dále stánek OBZORu představí kompletní řady domovní elektroinstalace DECENTE, RETRO, ELEGANT a VECTIS, který ukáže novou cortenovou tvář i zaoblené provedení s názvem CUBE.

Více na www.obzor.cz


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.