logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky NOARK v oblasti proudové ochrany

Noark představil nové produkty v oblasti proudové ochrany. Jde především o proudové chrániče Noark Ex9L-H F a chráničový modul Ex9ML poskytující ochranu proti reziduálnímu proudu.

První novinkou značky Noark jsou proudové chrániče Ex9L-H F (na obrázku). Jsou založené na principu permanentních magnetů a vhodné pro domácí i průmyslové aplikace. Splňují normy ČSN EN 61008-1 i ČSN EN 62423 a jejich funkce je napěťově nezávislá. Představený typ F pro jmenovité provozní napětí 240/415 V AC poskytuje citlivost na reziduální střídavý proud (30, 100 a 300 mA), pulzující stejnosměrný proud a detekci vysokofrekvenčních proudů do 1 kHz. K dispozici je dvoupólové a čtyřpólové provedení.

Chráničové moduly Noark Ex9ML představují elektronické moduly RCD pro sérii Ex9M až do velikosti Ex9M3. Poskytují další vrstvu ochrany proti reziduálnímu proudu pro kompaktní jističe, na které jsou namontovány. Tato série je vhodná pro širokou škálu aplikací díky své významné variabilitě nastavitelných parametrů i kompatibilitě s elektronickými a termomagnetickými jističi. Funkčnost a spolehlivost zařízení zaručují testy prováděné v souladu s normami ČSN EN 60947-2.

„V létě jsme se rozhodli na základě poptávky a průzkumu mezi našimi klienty zařadit do portfolia několik novinek, u kterých věříme, že zákazníci ocení spolehlivost i skvělý poměr cena/výkon,“ říká Carlos Gonzáles, produktový manažer společnosti NOARK Electric, jež se specializuje na elektroinstalační komponenty po celém světě.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.