logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čtvrtstoletí lisovacích kleští RIDGID! Jak vznikaly legendární lisovačky?

Ve srovnání s tradičním svařováním je lisování podstatně jednodušší, rychlejší a bezpečnější práce. Není divu, že se tak staly prvotřídní technologií spojování různých materiálů trubek.

RIDGID vstoupil do oblasti lisovacích technologií v roce 1999. Dnes, 25 let po uvedení na trh CT-400, prvního lisovacího nářadí od RIDGID-u, je významným dodavatelem lisovacích nástrojů po celém světě. Během této doby jsme zdokonalovali a ladili všechny lisovací nástroje RIDGID, abychom vždy nabídli našim zákazníkům výkonná, ale zároveň univerzální řešení pro lisování trubek a potrubí.

V průběhu následujících let cesta lisování pokračovala s uvedením několika důležitých lisovacích nástrojů RIDGID, jako jsou RP 10, RP 200, RP 210, RP 320, RP 330 nebo naše nejoblíbenější RP 340.

Model RP 340 je naše láska. Díky tomuto modelu jsme v ant s.r.o. pomohly značce prorazit i na českém a slovenském trhu. Díky ní mnoho z vás okusilo kvalitu nářadí RIDGID a zanechalo ve vás skvělý dojem.

Inovace a univerzálnost jako nezbytný krok k lepšímu výsledku s menším úsilím

Neustálý pokrok a vývoj učinily každou generaci lisovacích nástrojů RIDGID vyladěnější než předchozí. Všechny současné modely jsou vybaveny technologií Bluetooth, takže nástroje mohou komunikovat s aplikací RIDGID Link, která sdílí cenné informace o nástroji.

V 2023 vyšla na svět zatím nejmenší a nejlehčí (1,3 kg) RIDGID lisovací kleště Micro RP-115. Je vhodná k lisování do max. průměru 28 mm u oceli a mědi a 32 mm u plastohliníku. Její jednoduchá konstrukce a rozměry z ní dělají zároveň cenově nejdostupnější lisovačku. Je tak vhodná pro všechny začínající instalatéry nebo instalatéry, kteří lisují domovní rozvody a malé přípojky.

Více informací


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.