logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podklady na webu BRILON doplněny o hydrauliku a MaR

Soulad mezi zdroji tepla a soustavou vytváří optimální hydraulika systému a ideálně pracující prostředky měření a řízení MaR. To je zásadní důvod, proč Brilon a.s. rozšířila svůj sortiment a pro zájemce vytvořila i novou informační základnu na webu.

„Kromě efektivní výroby tepla je nutné dbát i na jeho optimální spotřebu – zvolit vhodnou komfortní teplotu, omezit přetápění, vyhnout se zbytečnému cyklování zdroje tepla… Vhodná regulace v kombinaci se směšovacími sestavami, správná kvalita topné vody a optimální vyvážená hydraulika může ušetřit nemalé finanční prostředky …,“ tak o potřebě optimálně řešit vztah mezi zdrojem tepla a napojenou soustavou, ve které je teplo spotřebováváno, hovoří Brilon a.s. v úvodu nové oblasti Hydraulika a MaR ve své webové prezentaci.

PŘEHLED ŘEŠENÍ včetně jednotlivých produktů
(Řešení pro malé, střední a velké RD, Řešení pro malé RD tepelné čerpadlo, Řešení pro bytové domy)

Do skupiny Hydraulika je zařazena nabídka čerpadlových skupin, hydraulických vyrovnávačů dynamických tlaků (HVDT), ventilů, pohonů a filtrů. Ve skupině MaR mají své místo regulace Albatros, měřiče a regulační ventily.

Více informací


Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.