logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Na efektivní ochlazení stačí obyčejný ventilátor!

Je vám pořád vedro? Využijte letních slev na ochlazovací techniku!

Pro ochlazení vzduchu jsou nejlepší klimatizace a stropní ventilátory. Stropní ventilátor je hodně výkonný, a proto dokáže efektivně a stejnoměrně rozvířit vzduch po celé místnosti. Funguje i v parném letním odpoledni. Na našem e-shopu naleznete oblíbené ventilátory FARELEK, které vynikají funkcí letního a zimního režimu a ovládáním na tři rychlosti. Stojí méně peněz než klimatizace, ale přitom funguje skoro stejně dobře.

Chcete radši investovat do klimatizace? Pokud chcete klimatizovat pouze jeden pokoj, vyplatí se ta mobilní, která je též praktická pro manipulaci. Na e-shopu K&V ELEKTRO si můžete zakoupit také ochlazovače vzduchu, což jsou v podstatě ventilátory se zásobníkem studené vody.

Méně nákladnou investicí je vysoký stojací ventilátor k postavení na zem, který vás v již rozehřátém bytě nespasí, ale účinně pomáhá ochlazovat místnost. Jelikož je už srpen a noci bývají chladné, večer před spaním nebo brzy ráno vyvětrejte byt. Když pak necháte zapnutý větrák, vzduch zůstane chladný i v bytě na rozpáleném sídlišti. Jen pozor, aby vám velký ventilátor nefoukal zpříma do obličeje, na šíji nebo záda.

Stolní ventilátory si vybíráte podle velikosti a výkonu. Na konferenční stolek se hodí větrák s průměrem i 40 cm. Na pracovní stůl se hodí menší ventilátory s nižším výkonem. Komu se nelíbí větráky s lopatkami, může si pořídit i sloupový ventilátor bez lopatek, jenž napomáhá cirkulaci vzduchu pomocí motoru s turbínou.

Chci se ochladit


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.