logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Unikátní řešení pro větrání a svícení - vyústka LUFTOMET® Lumen s LED modulem

LUFTOMET® Lumen je designová stropní vyústka pro větrání s rekuperací v RD. Nejen, že přivádí nebo odvádí vzduch, ale díky LED technologii i svítí. Zaručí čistý design a šetří energii i peníze.

Design, který vašemu domu sedne

Větrání s rekuperací v RD musí být funkční, ale zároveň by mělo splňovat požadavky moderní architektury. Proto v Luftuj s.r.o. vyrábíme designové prvky vzduchotechniky. Dnes pod značkou LUFTOMET® nabízíme desítky vyústek různých typů, tvarů i materiálů. Při návrhu Lumen jsme mysleli na milovníky skandinávského stylu i vyznavače elegance. Vyústky se světlem proto vyrábíme z bukového dřeva i z elegantního plexiskla s efektním bočním prosvícením. S výběrem designu do Vašeho interiéru Vám pomůže náš on-line výběrový software.

Stmívatelný a úsporný LED modul

Stmívatelný LED modul je napájený 12 V a má příkon 7 W. Nabízíme ho ve třech teplotách chromatičnosti. Díky bezpečnému napětí a světelnému toku 650lm je Lumen vhodný pro instalaci do všech místností v domácnosti.

Průmyslově chráněné technické řešení a snadná montáž

LUFTOMET® Lumen jsme optimalizovali tak, aby splňoval nejvyšší technické požadavky. Zděř je na své nepohledové straně propojena s vodiči a přes těsnícím kroužek i se vzduchotechnickým systémem dimenze 100 nebo 125 mm. Pohledový montážní kroužek je vybaven čtyřmi neodymovými magnety, které zajišťují nejen elegantní a snadné přichycení talíře, ale také propojení LED modulu s napětím. Uživatel tak při výměně designového talíře či servisu nepřichází do přímého kontaktu s kabeláží. Vyústka dosahuje malých tlakových ztrát a má výborné hlukové parametry. Proudění vzduchu je možné regulovat pomocí deflektoru.

LUFTOMET Lumen


Luftuj s.r.o.
logo Luftuj s.r.o.

Jsme česká rodinná firma, která se specializuje na větrání s rekuperací pro rodinné domy a byty. Zakládáme si na osobním přístupu ke klientům. Jsme výrobci designových vyústek LUFTOMET®, které umí i svítit a výrobků pro rozvody LUFTooL. Od založení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.