logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kompletní osvětlení nového multifunkčního pavilonu jičínské nemocnice dodala společnost Zumtobel

Společnost Zumtobel byla pověřena realizací kompletního systému osvětlení v novém multifunkčním pavilonu, který od června rozšiřuje zdravotnické služby poskytované jičínskou nemocnicí v Královéhradeckém kraji.

Autor fotografie: Miroslav Loudil
Autor fotografie: Miroslav Loudil

Zvolená svítidla Clean II od značky Zumtobel spolu se svítidly Light Fields III a Mirel Evolution s velkými rezervami splňují nejpřísnější požadavky na příjemné a zdraví prospěšné osvětlení, bezpečnost, hygienu i snadnou údržbu.

V Oblastní nemocnici Jičín byla v květnu 2024 dokončena výstavba nového multifunkčního pavilonu A, který rozšíří portfolio poskytovaných zdravotnických služeb a moderními medicínskými technologiemi posune jejich kvalitu na ještě vyšší úroveň. Mezi dodavatele projektu, na jehož realizaci vynaložil Královehradecký kraj 644 milionů korun, patří také renomovaný výrobce inovativního osvětlení Zumtobel, který pro nový jičínský multifunkční pavilon sestavil vyspělý systém osvětlení dokonale přizpůsobený požadavkům moderních zdravotnických provozů.

„Segment zdravotnictví je pro nás velmi důležitý. Právě zde se mohou naplno projevit kvalitativní výhody a technologické inovace svítidel skupiny Zumtobel, které obstojí i u těch nejvíce náročných zakázek,“ říká Zuzana Joklová ze společnosti ZG Lighting.

Pilířem systému osvětlení nového zdravotnického objektu v areálu Oblastní nemocnice Jičín jsou svítidla Clean II, která jsou vhodně doplněna svítidly Light Fields III a Mirel Evolution. Nechybí samozřejmě ani svítidla pro nouzové osvětlení. Společnost Zumtobel v novém systému uplatnila své inovativní technologie, které podporují cirkadiánní rytmy, a přispívají tak k optimálnímu fungování lidského těla. Mezi přednosti svítidel Zumtobel patří také snadná údržba a soulad s nejvyššími hygienickými a bezpečnostními standardy.

Svítidla Clean II poskytují vysoce kvalitní světlo, které usnadňuje zdravotnickým pracovníkům v jičínské nemocnici precizní vykonávání složitých úkolů. Speciální optický systém ve spojení s technologií tunableWhite umožňuje aktivně měnit rozložení a intenzitu světla i jeho barvu od bílé přes zelenou až po modrou.

Pro další informace prosím navštivte: www.zumtobel.cz.


ZG Lighting Czech Republic s.r.o.
logo ZG Lighting Czech Republic s.r.o.

Skupina Zumtobel Group je mezinárodní hráč na poli světelného průmyslu a vedoucí dodavatel inovativních světelných řešení, komponent a souvisejících služeb. Se širokým portfoliem vysoce kvalitních svítidel poskytuje rakouská značka Zumtobel, specialista na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.