logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dezinfekční termokomora pro likvidaci škodlivého hmyzu s jednotkou Unipi Gate

Edima Solutions zefektivnila dezinfekční komoru s Unipi Gate. Jednotka optimalizuje provoz, sbírá data a umožňuje jejich vizualizaci. Netoxická likvidace hmyzu je tak maximálně účinná.

Společnost Edima Solutions hledala robustní a flexibilní řešení pro sběr a monitorování dat z průmyslových zařízení. Požadovala PLC (programovatelný logický kontrolér), který by optimalizoval a zefektivnil provoz dezinfekční termokomory.

Klíčová byla kompatibilita s různými protokoly (Modbus RTU, OPC-UA a MQTT). Ne každý výrobce PLC však podporuje všechny protokoly, někteří se snaží nabádat zákazníky k používání vlastních, čímž omezují jejich možnosti.

Společnost Edima potřebovala jednotku, která bude sbírat data z různých průmyslových zařízení. Zároveň hledala řešení, které bude v programování a konfiguraci přizpůsobitelné specifickým požadavkům. Také bylo důležité, aby řešení dodržovalo průmyslové normy, což by zaručilo jeho bezpečné a spolehlivé začlenění do stávajících systémů.

Jednotka Unipi Gate se ukázala být ideálním řešením. Poskytla všechna potřebná průmyslová rozhraní pro připojení zařízení a zároveň umožnila vytvořit vlastní logiku pro zpracování dat.

Zákazník využil operační systém Linux doplněný o softwarovou platformu Node-RED. Řešení tak může bez problémů integrovat do stávajících systémů. Unipi jako open-source řídicí jednotky spolupracují s širokou škálou softwarových nástrojů, čímž uživatel získá maximální svobodu a flexibilitu.

Díky Unipi Gate jsme schopni v reálném čase sledovat a analyzovat kritické parametry, jako je teplota a vlhkost, což umožňuje rychlé a efektivní reakce na jakékoli odchylky.“ - Jakub Szlaur; ředitel obchodní společnosti Edima Solutions

Více informací


Unipi.technology
logo Unipi.technology

Vývoj a výroba programovatelných řídicích jednotek (PLC), převodníků, senzorů a systémů pro technická zařízení budov, BMS, chytré domácnosti, výrobu, průmysl a automatizaci.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.