logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kotel na tuhá paliva může nahradit sporák s výměníkem značky Senko

Chcete vyměnit starý kotel na tuhá paliva nebo krbová kamna s výměníkem? Máme pro Vás zajímavé řešení s nízkými provozními náklady na vytápění, které navíc ozdobí Váš interiér.

Chcete vyměnit starý kotel na tuhá paliva nebo krbová kamna s výměníkem? Máme pro Vás zajímavé řešení s nízkými provozními náklady na vytápění, které navíc ozdobí Váš interiér. Jedná se o kuchyňská kamna - sporáky na tuhá paliva s výměníkem značky SENKO. 

Krbový sporák Senko v sobě spojuje mnoho výhod a umožňuje maximální využití tepla vytvořeného ze spalování dřeva. Sporák s výměníkem SENKO je možné napojit na ústřední vytápění do otopné soustavy radiátorů a vytápět tak celý dům, navíc můžete na plotně sporáku vařit a ohřívat jídla, kávu nebo čaj a ještě využít troubu na pečení masa nebo dezertů. 

Sporáky Senko se vyrábí z kvalitních materiálů pro dlouhou životnost a vysokou funkčnost a uživatelský komfort. Můžete si vybrat z několika barevných provedení, různé šířky sporáku a výkony podle Vaší potřeby. 

Zobrazit sporáky s výměníkem Senko


RB Business group, s. r. o.
logo RB Business group, s. r. o.

Jsme specialista na krbová kamna, krby a sporáky na tuhá paliva. U nás si vybere opravdu každý, máme levná kamna a krby i vysoce kvalitní luxusní designová krbová kamna a krby. Náš expert na krby a kamna Vám poradí, jak vybrat správně. Zboží Vám dodáme za ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.