logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová čidla pro kontrolu úniku chladiva klimatizací

Klimatizace jsou v létě horké téma. Protronix má pro vás mrazivou novinku letošního roku - čidla, která měří únik chladiva z klimatizačních jednotek.

Monitoring úniku chladiva se stal stále více diskutovaným tématem. Nebezpečné látky, které mohou unikat z chladicích zařízení je třeba detekovat již při malém množství a předejít tak větším problémům.

Vyberte si průmyslové nebo interiérové provedení. Čidla jsou vhodná do všech prostorů s tepelnými čerpadly, vybavených klimatizací nebo popřípadě do prostorů s uskladněnými chladivy. Námi nabízená čidla detekují přítomnost 6 druhů chladiv na bázi fluorovaných uhlovodíků v ovzduší interiéru, a to v koncentraci o rozsahu od 0 do 5 000 ppm. Na případný únik chladiva Vás pak upozorní optickou i zvukovou signalizací. Vyznačují se velmi dobrou stabilitou, a navíc i dlouhou životností.

Čidla úniku chladiva


Protronix s.r.o.
logo Protronix s.r.o.

Zakázkový vývoj a výroba průmyslové elektroniky. Vyrábíme čidla kvality vzduchu, regulátory ohřevu, čidla oxidu uhličitého, relativní vlhkosti, záznamníky oxidu uhličitého a amoniaku, čidla organických látek a kanálová čidla. Dále nabízíme řídící jednotky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.