logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Soutěž Můj rodinný dům zná svou výherkyni

Letošní ročník soutěže pro studenty Můj rodinný dům zcela ovládli studenti ze SPŠU v Hodoníně pod vedením Ing. Lenky Benovičové. Slavnostní vyhlášení proběhlo v prostorách firmy Schiedel.

Soutěž Můj rodinný dům oslavil v letošním roce 10.jubileum. Do soutěže se zapojilo celkem 21 studentů z pěti středních škol. Odborná porota vybírala a posuzovala došlé projekty z hlediska cekového architektonického návrhu i z hlediska návrhu řešení vytápění. Rozdané body se pak sečetly a výherci byli známí. Letos zcela soutěž ovládli studenti ze SPŠU v Hodoníně, kteří pod vedením své profesorky Ing. Lenky Benovičové odevzdali práce v nejvyšší kvalitě.

Na první místě se umístila studentka Nikola Tomšejová.

Dle slov autorky:“Vše začíná snem mít vlastní dílnu na motorky.“ A tomu také odpovídá osobité dispoziční řešení. Nápadité je využití přírodních materiálů v interiéru i na fasádě. Vytápění tepelným čerpadlem v kombinaci s krbem, odvod spalin systémem Absolut. Projekt upozorňuje na nutnost zřízení těsného prostupu komínového tělesa obálkou budovy. Zabývá se energetickou náročností a orientačním návrhem dimenze komínového průduchu.

Druhé místo získal student Zdeněk Rychlovský a třetí pak obsadil Erik Ptáčník.

Studenti se svou paní profesorkou přijeli převzít ceny do centrály naší společnosti v Nehvizdech, kde si kromě celého výrobního areálu prohlédli i vloni nově postavený showroom s výrobky Schiedel.

Všem oceněným moc gratulujeme a přejeme jim do dalšího studia i do nových projektů hodně úspěchů.

Více informací


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.