logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Systém Thermo-teK PS Cld - nová prémiová izolace pro rozvody studené vody a topení

Představujeme: Thermo-teK PS Cld - inovativní systémové řešení prémiové izolace KNAUF INSULATION pro rozvody studené vody, topení a systémy technických zařízení budov.

Nový systém Thermo-teK PS Cld byl společností KNAUF INSULATION vyvinut pro izolaci studených potrubí (tedy potrubí, jejichž provozní teplota je nižší než okolní teplota) v systémech technických zařízení budov. Je vhodný pro použití na rozvodech pitné a chladicí vody, bez ohledu na to, zda jsou vyrobeny z nerezové oceli, standardní oceli, mědi nebo plastu. Systém je vhodný i pro systémy s periodicky se měnícími teplotami.

Systém Thermo-teK PS Cld, vyrobený s použitím technologie ECOSE®, je nehořlavý a je navržen pro snížení energetických ztrát a ochranu potrubí před kondenzací a požárem.

VÝHODY SYSTÉMU THERMO-TEK PS CLD ALS:

  • Požární bezpečnost díky nehořlavé minerální vlně Rock Mineral Wool A2L-s1, d0.
  • Mimořádná pevnost a pro vodní páru nepropustný hliníkový obklad s vyztužením skleněnou síťovinou poskytující vysokou úroveň ochrany před možným poškozením.
  • Speciálně navržená těsnicí páska pro profesionální provedení parotěsného utěsnění.
  • Rozsah použití od 0 °C do +250 °C.
  • Jednoduché a rychlé zpracování pro studené i teplé aplikace.
  • Testovaný systém se všemi potřebnými systémovými komponenty.
  • Technologie ECOSE®.

- - - - - - - - -

KNAUF INSULATION je jednou z hlavních a nejrychleji rostoucích firem v izolačních materiálech. Zaměstnává přes 5000 zaměstnanců ve více než 35 zemích a své produkty vyrábí ve více než 30 výrobních závodech.

Více informací


XPJ TRADE s.r.o.
logo XPJ TRADE s.r.o.

V XPJ TRADE s.r.o. se zaměřujeme na prodej špičkových produktů pro sektor TZB a průmysl. Naší prioritou je ucelená podpora zákazníků při výběru optimálních řešení, která přesně odpovídají jejich potřebám. S pomocí pokročilého technického a projektového ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.