logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kotel EKO-P snadná a rychlá výměna za starý kotel v kotlíkové dotaci 1:1

Společnost Lipovica k vám přichází s velmi zajímavou nabídkou, která stojí za zvážení. Výměna vašeho starého kotle na dřevo za nový s možností využití dotace až do 100 000 CZK.

Máte doma kotel na dřevo, který vám zahrál labutí píseň nebo vy jemu, protože již nebude splňovat emisní normy? My Vám nabízíme možnost výměny 1:1 vašeho starého kotle za náš kotel EKO P. Jedná se o plně automatický kotel na pelety, jehož základ tvoří roky našimi zákazníky prověřený kotel na dřevo EKO. Ten již také musel kvůli nařízení skončit, ale společnost Centrometal mu vdechla nový život, když k němu přidělala peletový set a udělala z něj spolehlivý kotel 5. emisní třídy. Splňuje tak požadavky v programu Nová zelená úsporám a vy můžete na něj čerpat DOTACI až do 100 000 CZK!

V rámci kotlíkové dotace tak získáte za cenu jednoduchého a ručního kotle na dřevo, peletový automatický kotel s digitální regulací bez nutnosti instalace akumulace, ve kterém navíc v nouzovém režimu můžete topit dřevem. 

Kotle máme skladem!

  • Vychází z kotle na dřevo EKO s dlouhou tradicí a velkou spalovací komorou.
  • Automat na pelety s Ekodesign a  5. Emisní třídou bez nutnosti instalace akumulační nádrže, což je rozdíl oproti kotlíkové dotaci na kotel na dřevo, kde je povinná instalace akumulace v poměru 1kW výkonu na 55l akumulace.
  • Kotlíková dotace na automaty na pelety až do výše CZK 100 000 (rozdíl oproti dotaci na kotle na dřevo s akumulací max. CZK 80 000).
  • Minimální rozměry
  • Provoz na samotíž nebo uzavřený okruh.
  • Dotykový displej.
  • Ovládání na dálku přes wifi modulu.
  • Výkon 14kW-90kW s účinností až 92%.

Více informací dostanete na našich stránkách včetně CENOVÉ MODULACE s instalací či bez akumulační nádrže.

Více informací najdete na našem webu


LIPOVICA trade s.r.o.
logo LIPOVICA trade s.r.o.

Nabízíme designové hliníkové radiátory do interiérů i koupelen a topné tyče s dotykovým ovládáním. Sortiment zahrnuje také plynové radiátory, kotle, sporáky a krbová kamna.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.