logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rozšiřte své znalosti v plynárenství v kurzu Od těžby ke spotřebě

Český plynárenský svaz Vás srdečně zve na vzdělávací kurz "Od těžby ke spotřebě", který se bude konat od 12. září do 5. prosince 2024. Tento program je pečlivě navržen pro všechny, kteří chtějí prohloubit své znalosti v různých oblastech plynárenství a získat komplexní porozumění celému oboru.

Kurz je ideální pro technické pracovníky a profesionály z jiných oborů, kteří chtějí získat ucelený přehled a porozumění plynárenství. Nabízí skvělou příležitost rozšířit své znalosti a dovednosti v tomto dynamickém a stále se vyvíjejícím odvětví.

Co Vám kurz přinese?

Komplexní porozumění procesům od těžby až po spotřebu plynu Ucelený přehled nejnovějších technologií a trendů v plynárenství Praktické znalosti přímo od předních odborníků z praxe

Termíny

  • Začátek kurzu: 12. září 2024
  • Konec kurzu: 5. prosince 2024

Během 6 dnů, rozložených v průběhu 4 měsíců, se blíže seznámíte mimo jiné s oblastmi, jako je skladování plynu, jeho přeprava a distribuce, provoz a údržba plynárenských zařízení, obchodování s plynem, kombinovaná výroba elektřiny a tepla nebo využití obnovitelných plynů jako biometan či vodík.

Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost a přihlaste se ještě dnes!

Přihláška na kurz Od těžby ke spotřebě – podzim 2024


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.