logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektrický infrazářič eSchwank: efektivní řešení pro průmyslové vytápění

Schwank přináší elektrický infračervený zářič eSchwank S-18000, který kombinuje vysokou účinnost a snadnou montáž, ideální pro průmyslové a komerční prostory.

Společnost Schwank, známá svými pokročilými technologiemi vytápění, představila nový elektrický infrazářič eSchwank S-18000. Zařízení poskytuje 18 kW topného výkonu, což je ideální pro rozsáhlé průmyslové a komerční prostory. Je vybaven infračervenými topnými prvky infraGlow, které dosahují povrchových teplot až 800°C a mají desetkrát delší životnost než běžné topné prvky.

eSchwank S-18000 je navržen pro snadnou montáž a výměnu topných prvků, což usnadňuje údržbu. Navíc je kompatibilní s ModBus regulací, což umožňuje jeho integraci do stávajících systémů budov. Díky své ekologické konstrukci je tento infrazářič ideální zejména při využití energie z fotovoltaických systémů. Přináší efektivní, výkonné a ekologické řešení pro průmyslové vytápění, které odráží závazek Schwanku k inovacím a udržitelnosti.

Schwank s elektrickým infračerveným zářičem eSchwank S-18000 nabízí moderní a ekologický přístup k vytápění průmyslových prostor, čímž potvrzuje vedoucí postavení na trhu s vytápěním hal.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.