logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bezstarostný provoz kotle Vaillant po dobu až 5 let

Prodloužená záruka je z dlouhodobého hlediska výhodná cesta, jak předcházet nečekaným výdajům.

Certifikát prodloužené záruky CONNECTED pro plynové kotle Vaillant vám přináší mnohé benefity, jako jsou bezplatné opravy výrobku (veškeré náklady na materiál, práci a dopravné), nadstandardní servis zahrnující live monitoring vašeho kotle včetně topného systému a vzdálenou diagnostiku.

Níže naleznete čtyři hlavní důvody pro pořízení prodloužené záruky CONNECTED

  • Vaše ochrana před neplánovanými výdaji - prodloužená záruční doba na pět let vám zajistí bezplatné opravy výrobku po celou tuto dobu.
  • Vzdálená podpora pro vaše pohodlí - servisní technik má k dispozici speciální servisní software, popř. mobilní aplikaci, pomocí které má neustálý vzdálený přehled o provozu vašeho spotřebiče.
  • Váš osobní specialista - vzdálená správa a diagnostika, jako je např. informace o aktuálním tlaku vody v topném systému, poskytuje servisnímu partnerovi komplexní přehled a znalosti o vašem kotli, a on tak může rychleji detekovat příčinu či možné komplikace v topném systému.
  • Ušetříte až 40 % investičních nákladů - zakoupením certifikátu prodloužené záruky CONNECTED ušetříte až 40 % investičních nákladů oproti nákupu jednotlivých komponentů a standardní prodloužené záruky.

Prodlouženou záruku je možné zakoupit u autorizované servisní firmy Vaillant, jejichž přehled najdete na www.vaillant.cz.

Více informací


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky již 150 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení v oblasti vytápění, ohřevu teplé vody či větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační i elektrické kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.