logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová řada plynových kondenzačních kotlů BOSCH Condens 5700i W

Díky promyšlenému montážnímu konceptu je instalace kotle Bosch Condens 5700i W pohodlnější
Díky promyšlenému montážnímu konceptu je instalace kotle Bosch Condens 5700i W pohodlnější

Značka Bosch přichází s novinkou v oblasti plynových kondenzačních kotlů. S kompaktními rozměry je kotel Bosch Condens 5700i W ideální pro novostavby či rekonstrukce rodinných domů a bytů. Díky modernímu zaoblenému designu může být umístěný i v obytné zóně.

Odborníci ocení jednoduchou instalaci i díky standardním přípojkám, které navazují na předchozí modely plynových kondenzačních kotlů Bosch a Junkers. Při následné údržbě jsou všechny součásti systému snadno přístupné. Barevný displej UI 700 je plně intuitivní a ergonomicky nastavitelný. Kotel Condens 5700i W je již v základu vybaven nadstandardně velkou expanzní nádobou o objemu 12 l a systémové varianty současně trojcestným ventilem, který umožňuje přímo ke kotli jednoduše připojit externí zásobník na teplou vodu, tím dochází k dalšímu zkrácení času instalace.

Hlavní přednosti:

  • Flexibilnější vytápění díky výkonovým rozsahům 1,7–24,0 kW (29 kW pro TV)
  • Pohodlnější ovládání díky zlepšené konektivitě
  • K dispozici v kombinovaném provedení s průtokovým ohřevem vody nebo ve variantě pouze pro vytápění s možností připojení nepřímo ohřívaného zásobníku

Flexibilní, úsporné a šetrné k životnímu prostředí

Možnosti budovy, stávající topný systém, dostupné prostory – to vše je potřeba zohlednit při výběru nového vytápění. Nové plynové kondenzační kotle Condens 5700i W od značky Bosch nabízejí řešení: V systémovém provedení dosahují tepelného výkonu 15 nebo 24 kW. Všechny varianty disponují zvýšeným výkonem na teplou vodu, a to zvyšuje komfort dodávky teplé vody. Díky širokému rozsahu modulace výkonu až 1:10 je kotel vhodný i pro nové nízkoenergetické budovy.


Jednoduše propojeno a chytře ovládáno

Po rychlé instalaci nového kotle Condens 5700i W následuje stejně rychlé připojení k internetu. Integrace dálkového ovládání pomocí mobilní aplikace je extrémně snadná: kotel je z výroby vybaven slotem pro montáž modulů ConnectKey nebo ControlKey.

Condens 5700i W lze pohodlně ovládat pomocí regulátoru (např. CT 200/CW 400) či aplikace na vašem chytrém telefonu.

Třetí možností je ovládání prostřednictvím přehledného barevného textového panelu UI 700, který je již v základu integrován do kotle.

Více info na www.bosch-vytapeni.cz


Bosch Termotechnika s.r.o. - obchodní divize Bosch Junkers
logo Bosch Termotechnika s.r.o. - obchodní divize Bosch Junkers

Tepelná čerpadla, klimatizace, plynové kondenzační kotle, atmosférické kotle, elektrokotle, plynové průtokové ohřívače, zásobníky TUV, regulace, solární systémy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.