logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Haier partnerem ATP Tour a Roland-Garros

S potěšením oznamujeme, že naše značka Haier obnovila partnerství s prestižními turnaji ATP Tour a Francouzskou federací (FFT) do roku 2025.

Haier: Vysoká efektivita je Vaším rozhodujícím bodem. Na kurtu i doma.

Toto partnerství přineslo od roku 2023 vynikající výsledky a zvýšení vnímání i povědomí značky Haier s kampaní „Hrajte se světovou jedničkou“, tento krok zdůrazňuje naši pozici číslo 1 jako dodavatele domácích spotřebičů na celém světě a chytrých připojitelných klimatizací.

Pro ročník 2024/ 2025 bude Haier partnerem nejvyšších turnajů jako Roland-Garros, Nitto ATP Finals a akcí ATP Masters 1000: Rolex Paris Masters a Mutua Madrid Open. Dále turnaje ATP 500 Hamburg Open a China Open a turnaje ATP 250 Plava Laguna Croatia Open Umag a European Open (Antverpy). 

„Jsme nadšeni, že se můžeme připojit k nejvýznamnějším institucím ve světě tenisu,“ říká Gianpiero Morbello, vedoucí Brand Strategy & IoT společnosti Haier Europe. „Postavit se na kurt a hrát jako opravdové jedničky, pro nás znamená pokračovat ve zdokonalování, vytváření nových funkcí a standardů kvality. Cílem je zákazníkům poskytnout výjimečné produkty a ovládání domácnosti, které každé rodině mohou pomoci zlepšit jejich každodenní životy.“

„Jsme hrdí na to, že můžeme prodloužit naše partnerství se společností Haier až do roku 2025,“ řekl Massimo Calvelli, generální ředitel ATP. „Naše partnerství přineslo to nejlepší z našich značek se společným závazkem k dokonalosti a inovacím napříč ATP Tour. Jsme nadšeni, že v této cestě budeme společně pokračovat."

Haier partnerem ATP Tour a Roland-Garros


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.