logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Realizace kotelny s EKO-CKS Multi Plus 250KW

V roce 2023 proběhla realizace kotelny pro klienta vyrábějící substráty ve Zlínském kraji. Byla dodána kompletní technologie a spolupracující společnost provedla montáž a zajistí následný servis.

Instalován byl kotel EKO-CKS Multi Plus o výkonu 250 W, do kterého je dopravena štěpka pomocí šnekového podavače ze zásobníku. Alternativním palivem jsou dřevěné pelety. Zároveň byla na kotel napojena akumulační nádrž na vodu CAS o objemu 3000 l. Výsledkem je efektivní a k životnímu prostředí šetrné řešení.
 

Ocelový kotel na biomasu pro efektivní a ekologické vytápění

Kotle EKO-CKS Multi Plus s výkonem od 170 do 580 kW nabízí řadu funkcí, které zajišťují jejich vysokou účinnost a komfortní používání.

Výhody kotlů EKO-CKS Multi Plus:

  • Vysoká účinnost: Kotle jsou navrženy pro maximální využití energie z paliva, čímž šetří peníze a snižují emise skleníkových plynů.
  • Ekologické spalování: Díky moderním technologiím spalování a nízkým emisím škodlivých látek jsou tyto kotle šetrné k životnímu prostředí.
  • Automatický provoz: Kotle jsou plně automatické, s automatickým podáváním paliva, zapalováním, odstraňováním popela a regulací výkonu. To zajišťuje uživatelům maximální komfort a minimalizuje potřebu manuální údržby.
  • Spolehlivost a bezpečnost: Kotle jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou vybaveny řadou bezpečnostních prvků, které zajišťují jejich spolehlivý a bezpečný provoz.


Klíčové vlastnosti:

  • Emisní třída 5: Kotle splňují přísné emisní normy a jsou šetrné k životnímu prostředí.
  • Palivo: Spalují dřevní štěpku tříd P16A/P16B - P45A, M35 (dříve G30-G50, W35) a dřevěné pelety tříd ENplus A1 a A2.
  • Připojení: Kotle musí být připojeny k akumulační nádrži nebo k hydraulickému směšovači.

Více informací


LIPOVICA trade s.r.o.
logo LIPOVICA trade s.r.o.

Nabízíme designové hliníkové radiátory do interiérů i koupelen a topné tyče s dotykovým ovládáním. Sortiment zahrnuje také plynové radiátory, kotle, sporáky a krbová kamna.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.