logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ručně malované vypínače a zásuvky

Pro rámečky domovní elektroinstalace lze volit i takový tradiční materiál, jako je keramika. Ve spojení s ručně malovanými vzory pak mohou být vypínače a zásuvky RETRO v interiéru zároveň dekorací.

Na rámečcích domovní elektroinstalace je vděčným materiálem dříve tradiční keramika, která dává prostor pro různé pojetí. Bílá či černá barva kulatého rámečku kolekce RETRO interiér efektně doplní nebo s ním naopak okázale kontrastuje.

„Bílou keramiku je navíc možné doplnit o motivy inspirovanými folklórně-rustikálními vzory se čtyřmi druhy barevných květů,“ popisuje Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovních vypínačů a zásuvek v osobitém designu, a přibližuje proces jejich výroby: „Keramika se maluje ručně – dostupné jsou čtyři tradiční habánské vzory. Následuje vypálení glazury v peci. Jedná se o specifický druh hrnčířské výroby, tzv. fajáns, někdy označovanou také jako majolika, kterou zpravidla charakterizuje používání rostlinných a heraldických motivů zobrazených na bílém podkladě se čtyřmi základními barvami – žlutou, zelenou, modrou a fialovou.“ Díky ruční malbě je každý kus unikátní.

Ručně malovaná keramika z kolekce RETRO nyní začíná od 823 Kč. Více na e-shopu OBZOR Zlín.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.