logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Eaton představuje UPS 9395X, inteligentní, prostorově úsporné UPS pro segment hyperskalárních a kolokačních datových center

Společnost Eaton, která se zabývá inteligentním řízením energie, otevřela v Helsinkách nový moderní areál, který umožní zvýšit kapacitu pro výrobu a dodávky systémů nepřerušitelného napájení (UPS), včetně svého nejnovějšího produktu Eaton 9395X.

UPS Eaton 9395X, která se vyrábí v novém moderním areálu společnosti v Helsinkách ve Finsku, zabírá až o 30 % menší plochu než podobné UPS modely a díky měničům z karbidu křemíku poskytuje vynikající energetickou účinnost. V datovém centru umožňuje snižování emisí uhlíku, protože spotřebuje méně elektrické energie.

Díky maximálnímu jmenovitému výkonu až 1700 kVA, který bude v příštím roce dále navýšen, a výjimečné výkonové hustotě je Eaton 9395X navržen pro mimořádnou odolnost a navazuje na již tak robustní schopnosti UPS Power Xpert 9395P. Jedná se o systém vybavený technologií Eaton EnergyAware se schopností interakce se sítí, což znamená, že provozovatelé datových center mohou snížit celkové náklady na vlastnictví UPS Eaton 9395X tím, že získají příjmy prostřednictvím účasti na trhu s energií: mohou prodávat služby reagující na poptávku, které pomáhají vyvážit vysokoobnovitelnou síť.

Stávající zákazníky a zájemce o nákup z naší řady UPS zveme k návštěvě areálu společnosti Eaton v Helsinkách, kde si mohou prohlédnout výrobu našich produktů v rámci oficiální prohlídky Eaton Power Tour.

Více informací


Eaton Elektrotechnika s.r.o.
logo Eaton Elektrotechnika s.r.o.

Naše energeticky úsporné produkty a služby pomáhají našim zákazníkům výkonně řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii spolehlivěji, efektivněji, bezpečněji a udržitelněji. Dáváme lidem nástroje pro efektivnější využívání energie. Pomáháme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.