logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Keramický komín Schiedel UNI ADVANCED PLUS - nově bez zadního odvětrání.

Společnost Schiedel reaguje na nové trendy ve vytápění a inovuje svůj produkt. Komínový systém UNI ADVANCED PLUS je nyní s izostatickou vložkou nejvyšší kvality a uzavřeným tzv. zadním odvětráním.

Keramický komínový systém UNI ADVANCED doznal změn a přeměnil se na UNI ADVANCED PLUS. 

První zásadní změnou je použití nového typu tenkostěnné izostatické vložky, vycházejí ze TOP produktu Schiedel ABSOLUT. 

Nástup nových paliv a využívání kondenzačních technologií znamenal pro komínové vložky novou zátěž. Kromě účinků horkých spalin musely vložky začít odolávat i vlhkosti. Další požadavky s sebou přineslo zvyšování účinnosti spotřebičů. Důraz začal být kladen nejen na jejich větší přesnost, ale také na homogenitu, tedy jednolitost, a co nejnižší pórovitost. Vložky Schiedel z této specifické keramiky tak garantují vysokou odolnost vůči zátěži, bezpečný provoz i dlouhou životnost.

Druhá zásadní změna souvisí s požadavky na těsnost komínu. Pro moderní, těsné domy představují systémy s tzv. zadním odvětráním nesourodý prvek s provozem domu. Díky vložce, zcela odolné vůči vlhkosti, mohlo zadní odvětrání u tohoto komínu bez problémů utěsněno.

Seznamte se s tímto inovovaným systémem na stránce UNI ADVANCED PLUS.

Více informací


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.