logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Efektivní vytápění vhodné i do malých prostorů: Proč tepelná čerpadla boří předsudky o velikosti i hluku

Tepelné čerpadlo Master Therm AquaMaster AQ17I
Tepelné čerpadlo Master Therm AquaMaster AQ17I

Přestože se při hledání optimálního řešení vytápění mnozí nadále setkávají s mýty o nepoužitelnosti tepelných čerpadel v omezených prostorech, doba, kdy tato tvrzení byla pravdou, je už dávno pryč.

Malé rozměry, velký výkon

Tepelná čerpadla se totiž dnes již hladce vejdou i do menších technických místností. Potřeba výkonu čerpadla se navíc neurčuje na základě velikosti vašich prostor, ale podle tepelné ztráty celkového objektu, která vychází zejména z kvality jeho zateplení.

Kompaktní tepelná čerpadla typu monoblok se navíc zcela obejdou bez vnitřní jednotky. Vše v jednom, vše venku, snadná montáž a žádný hluk.

Tepelné čerpadlo Master Therm AquaMaster AQ17I jako ideální řešení

Skvělou volbou do malých prostor je tepelné čerpadlo Master Therm AquaMaster 17 Inverter, které loni získalo i prestižní cenu Build Back Better Gold & Green, když na něj vsadila celá nově vystavěná čtvrť 170 rodinných domů v britském Cardiffu. Tento model nabízí efektivní a udržitelné vytápění pro všechny moderní malé domovy. K dispozici je ve variantě monobloku, split a split combi.

Pro ty, kdo by dávali přednost tepelnému čerpadlu vzduch-voda, je určena řada BoxAir Inverter, která nabízí výkony od 5 do 25 kW. Vybrat lze variantu kompakt, tedy „vše v jednom“ ve venkovní jednotce, nebo dělenou variantu split s venkovní i vnitřní jednotkou.

Více informací


Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
logo Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.

Master Therm je český výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda, voda-voda s certifikací EHPA a registrací pro dotace. Tepelná čerpadla s tradicí od roku 1994 pro rodinné i bytové domy a průmyslové objekty všech velikostí. Výroba, projekt, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.