logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Barvy ve spreji vám usnadní práci - jsou praktické a hodí se na různé povrchy

Máte v plánu něco natírat? Pokud ano, vezměte si na pomoc praktické barvy ve spreji. Zjistěte, na co se dají použít a jak se spreji pracovat.

Barvy a laky je možné nanášet několika způsoby - klasicky štětcem, případně válečkem nebo mnohem rychleji stříkáním. Použití barev ve spreji je praktické zejména proto, že umožňují:

  • rychlé nanášení barvy,
  • nanesení rovnoměrné vrstvy,
  • využití na řadu povrchů - dřevo, kov, beton, sklo, kámen, keramiku i tvrdé plasty.

Výběr spreje podle požadovaných vlastností

V nabídce e-shopů je k dostání mnoho typů sprejů. V sortimentu Lakmarket najdete nejen základní barvy ve spreji, ale i řadu dalších variant s různými vlastnostmi a využitím - bezbarvé laky ve spreji, antikorozní spreje, barvy na nábytek, opravné spreje na keramiku, dekorační spreje, vodotěsné nástřiky, barvy na radiátory ve spreji (tepelně odolné), fluorescenční barvy, zinko-hliníkové barvy, ochranné filmy, konzervační spreje na dřevo, samozákladující barvy nebo impregnační spreje.

Naučte se sprejovat správně

Jak barvy ve spreji správně používat? Při aplikaci používejte pomůcky na ochranu dechu (respirátory) a ochranné rukavice. Aplikaci provádějte dle pokynů výrobce.

Před použitím sprej protřepejte, aby se všechny látky dobře promíchaly. Nejprve udělejte zkušební nástřik na hůře viditelném místě, abyste otestovali reakci barvy na materiál i odstín barvy.

Stříkání provádějte vždy na suchý, očištěný a odmaštěný povrch ze vzdálenosti 15 - 40 cm, plynulými pohyby do stran a shora dolů. Až budete mít hotovo, obraťte sprej dnem vzhůru a stlačujte trysku dokud se nevyčistí od zbývající barvy.

Barvy ve spreji


CLUB MARK BARVY, s.r.o.
logo CLUB MARK BARVY, s.r.o.

Nechte své výrobky mluvit za vás díky kvalitním a odolným základním a vrchním nátěrům. V CLUB MARK BARVY, s.r.o. víme, že je důležité zaujmout nejen na první pohled, ale zaručit také trvanlivost a odolnost nátěrů. Nátěrové systémy z naší nabídky jsou proto ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.