logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Aplikace myVAILLANT pro vzdálenou správu topných systémů

S internetovou bránou VR 940f myVAILLANT connect a ekvitermním regulátorem VRC 720(f) sensoCOMFORT lze velmi pohodlně ovládat kondenzační kotle a tepelná čerpadla Vaillant i s přípravou teplé vody.

Díky aplikaci myVAILLANT je ovládání topných systémů Vaillant chytřejší, rychlejší, intuitivnější a technologicky vyspělejší než kdykoli předtím.

Vše probíhá velice snadno a intuitivně pomocí vzdáleného přístupu přes aplikaci v mobilním telefonu.

Jedná se o systém chytrého vytápění pro každého: snadné ovládání a nastavení systému dle vlastních preferencí. Intuitivní aplikace myVAILLANT umožní kontrolovat, optimalizovat a spravovat topný systém kdykoliv, odkudkoliv a s informacemi v reálném čase. Přesně tak, jak bude zákazník potřebovat.

myVAILLANT není pouhá aplikace, díky které je ovládání vytápění pohodlnější. Je to chytrý ekosystém, který se neustále zlepšuje a rozšiřuje. V následných aktualizacích jsou a budou postupně přidávány další užitečné funkce pro snazší ovládání systému i jeho efektivnější provoz či následný servis.

Více informací


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.