logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovace v designu vypínačů a zásuvek OBZOR na veletrhu Light + Building

Dvoupáčkový vypínač VECTIS CUBE patina
Dvoupáčkový vypínač VECTIS CUBE patina

Nové tvary, barvy a vylepšení v podobě tři nových řad NEXA, VECTIS CUBE a AVANT představil OBZOR na letošním ročníku světového veletrhu Light + Building, který proběhl ve dnech 3. až 8. března ve Frankfurtu nad Mohanem.

Light + Building je veletrh zaměřený především na oblasti osvětlení, elektrotechniky a stavebního softwaru. Mezi letošními vystavovateli byl i zlínský výrobce OBZOR, který zde poprvé představil své nejnovější řady domovní elektroinstalace.

První novinkou je řada NEXA, která navazuje na úspěšné páčkové vypínače RETRO. Největším rozdílem je použitý materiál – nadčasové a vždy elegantní sklo v černé a bílé barvě. Pro milovníky přírodního designu jsou určeny rámečky ze dřeva v dekorech javoru a dubu. „Od stávajících rámečků se navíc liší i velikostí a sílou rámečku. Oproti původní tloušťce 13,5 milimetrů má nyní pouze osm milimetrů,“ představuje novinku Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín.

Další novinková řada VECTIS CUBE kombinuje výhody celé předchozí řady VECTIS, která je charakterizována páčkovým ovládáním vypínačů a tenkým pohledovým hliníkovým panelem v hranatém či kulatém tvaru. „Nové rámečky z řady VECTIS CUBE jsou vynikajícím kompromisem a doplňkem této řady, jelikož jeho hlavní změnou jsou zaoblené hrany a zároveň spolu s nimi přichází rozšíření o provedení corten a různé varianty patiny,“ říká Ing. Martina Obadalová z OBZORu.

Posledním přírůstkem do portfolia je řada AVANT, která je aktuálně ve vývoji a do prodeje bude uvedena koncem tohoto roku. Tato řada nabízí kolébkové ovládáním a rámečky vyrobené z hliníku, které budou k dispozici v nejžádanějších barvách, tedy v černé a bílé.

Nové rámečky VECTIS CUBE naleznete již nyní na e-shopu OBZOR Zlín


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.