logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Photon Energy uvádí oblíbené solární střídače Solinteg na slovenský trh

Hybridní střídače značky Solinteg byly otestovány a schváleny pro provoz ve slovenské distribuční soustavě a jsou nyní dostupné u oficiálního distributora, firmy Photon Energy.

Trh solárních komponentů na Slovensku se rozšiřuje o novou značku. Střídače společnosti Solinteg byly čerstvě otestovány a schváleny pro provoz ve slovenské distribuční soustavě.

Společnost Solinteg, za kterou stojí renomovaná firma TCL, se zaměřuje na špičkové technologie solárních střídačů a bateriových úložišť. Mezi instalátory FV systémů v České republice rychle roste obliba jejích hybridních třífázových střídačů řady Integ M určených pro rezidenční i komerční fotovoltaické systémy.

Photon Energy, autorizovaný velkoobchodní prodejce a klíčový partner značky Solinteg v České republice i v dalších zemích, má nyní to potěšení oznámit, že tyto oblíbené produkty nově prodává také na Slovensku.

V eshopu Photon Energy najdete řadu hybridních střídačů s výkonem od 4 kWp až do 50 kWp, přičemž střídač s výkonem do 50 kWp nabízí Solinteg na trhu jako první. Instalátoři FV systémů u těchto výrobků oceňují především spolehlivost, jednoduchou instalaci, flexibilitu a širokou kompatibilitu s řadou baterií. Solinteg umožňuje paralelní propojení až 10 ks střídačů a tím flexibilní škálování velikosti celého FV systému.

O výhodách solárních střídačů Solinteg se můžete dozvědět více na stánku Photon Energy na veletrhu Smart Energy Forum v Nitře 14. března 2024.

Praktické informace o používání střídačů získají profesionální instalátoři fotovoltaiky na některém z workshopů. Pro zájemce ze Slovenska se nejbližší workshop uskuteční v dubnu ve Zvolenu.

Prohlédněte si sortiment střídačů Solinteg


Photon Energy
logo Photon Energy

Projektování, výstavba a servis fotovoltaiky od velkých solárních parků až po komerční a domácí střešní FVE včetně bateriových úložišť. Velkoobchod a e-shop pro fotovoltaiku a akumulaci.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.