logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nejkvalitnější rakouská tepelná čerpadla iDM na veletrhu Aquatherm

Přijďte se podívat na prezentaci S-Power Energies 5. - 8. března 2024 na PVA Expo v hale 4 u stánku 423. Budete si moct prohlédnout rakouská tepelná čerpadla iDM.

Přijďte se podívat na prezentaci S-Power Energies 5. - 8. března 2024 na PVA Expo v hale 4 u stánku 423. Budete si moct prohlédnout rakouská tepelná čerpadla iDM, která S-Power instaluje a servisuje přes 10 let. Jedná se o jedny z nejkvalitnějších tepelných čerpadel na našem trhu a S-Power hledají nové partnery. Přijďte se pobavit o možné spolupráci, nebo si jen prohlédnout technologii, která se vyrábí v rakouských Alpách. Prohlédněte si maketu tepelného čerpadla a promluvte si s experty na iDM u karavanu nad točeným pivem.


Dozvíte se i o řešení fotovoltaiky a tepelných čerpadel pro firmy, bytové domy a instituce.

Možná vás také může zajímat kompletní projekční činnost a dokumentace, která je nově potřeba pro získání dotace. S-Power nabízí i pomoc projektantům s tvorbou projektu s tepelnými čerpadly a fotovoltaikou.


Přijďte se zeptat, jak můžete ušetřit za elektřinu, dospět k větší nezávislosti a svobodě a snížit znečištění životního prostředí.

Více informací


S-Power Energies, s.r.o.
logo S-Power Energies, s.r.o.

Jsme odborníci na zdroje obnovitelné energie pro rodinné domy, bytové domy a komerční budovy. Od roku 2016 jsme po celé České republice úspěšně nainstalovali přes 11 000 střešních fotovoltaik a tepelných čerpadel. Všichni naši odborníci na technologie jsou ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.