logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rok provozu bezvodého pisoáru zdarma!

22. března 2024 je světový den vody. My v EcoStepu to myslíme s úsporou vody skutečně vážně a proto jsme pro vás nachystali opravdovou pecku! ROK PROVOZU BEZVODÉHO PISOÁRU ZDARMA!

Jde to i bez vody!

Věděli jste, že každým spláchnutím spotřebujete až 1,5L pitné vody? Může se to zdát málo, ale v náročných provozech, kde jsou toalety navštěvovány několika desítkami až stovkami lidí, se může spotřeba pitné vody vyšplhat k několika tisícům. Jde to i jinak.

Pořiďte si bezvodý pisoár a nechte vodu přírodě. Bezvodý pisoár ke svému fungování nepotřebuji ani kapku vody a jeho údržbu vám zabere maximálně 15 vteřin denně. Díky unikátnímu tvaru do špičky a vnitřnímu zkosení stran už nebudete muset řešit potopu mezi pisoáry a odrážející se kapky. A to ocení nejeden gentleman.

K příležitosti světového dne vody, který připadá na 22.3.2024, jsme si pro Vás nachystali opravdovou pecku! ROK PROVOZU BEZVODÉHO PISOÁR ZDARMA! Při zakoupení bezvodého pisoáru EcoStep P1.1. získáte příslušenství v hodnotě 4822 Kč bez DPH, které i v nejnáročnějších provozech vydrží celý rok. Navíc Vám garantujeme vrácení peněz do 60 dní, pokud nebudete spokojeni.

K bezvodému pisoár EcoStep P1.1. získáte:

  • 2x Ventil P1.1
  • 2x Bioblock Fresh
  • 1L Biologické čističe + lahev s rozprašovačem

A co dále? Další rok provozu Vás bude stát 1930 Kč bez DPH. Provoz klasického pisoáru vychází na 6435 Kč bez DPH.

Měli byste vědět:

  • instalace zabere maximálně 45 minut
  • máme vlastní tým techniků, kteří vám s instalací rádi pomohou
  • instalace neohrozí běžný provoz
  • po instalaci jsou pisoáry ihned funkční
  • není potřeba žádná speciální příprava

Díky bezvodým pisoárům ročně ušetříme více než 7,2 milionů litrů vody. Pojďte do toho s námi!

Chci začít šetřit vodou


EcoStep s.r.o.
logo EcoStep s.r.o.

EcoStep s.r.o. je výhradním distributorem a výrobcem hygienického a sanitárního zařízení a doplňků. Specializujeme se na úspory nákladů nejen na toaletách. Mezi hlavní produkty patří Bezvodý pisoár P1 a Osoušeč rukou R1 se zárukou 5 let.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.