logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jeden za tři, tři za jeden vypínač

Ovládat z jednoho zdroje hned tři světla… představujeme originální kolekci domovní elektroinstalace RETRO z dílny českého výrobce OBZOR Zlín.

S unikátním přepínačem světel lze ovládat více světel z jednoho vypínače v jakékoli místnosti. Funkce přepínače spočívá v tom, že pouhým otáčením středového ovladače v podobě kličky postupně rozsvěcujete či zhasínáte tři světla. Tím šetříte nejen čas, který byste strávili zapínáním či vypínáním každého světla zvlášť z jiného kouta místnosti, ale také místo na stěně, kde by jinak bylo zapotřebí více vypínačů.

„Uvnitř přepínače je vačkový mechanismus známý z klasických vypínačů kolekce RETRO, typické cvakání při otáčení kličky tedy zůstává zachováno. Nutno však upozornit, na potřebnou stavební předpřípravu, protože strojek v tomto přepínači je dvojitý, proto se při jeho montáži musí počítat s instalačními krabicemi o hloubce minimálně 60 milimetrů,“ komentuje Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce designových vypínačů a zásuvek.

Přepínač tří světel je v řadě RETRO, která je charakteristická kulatým masivním rámečkem v různých materiálových provedeních. je k dostání ve dvou základních materiálech, které opisují dřívější styl – keramika a dřevo. Keramiku lze mít v černém nebo bílém provedení, které je také ve variantě ručně malovaných folklorních vzorů. Dřevěné rámečky nabízí provedení v buku, javoru a světle nebo tmavě mořeném dubu. Ale i milovníci retra v moderním pojetí si přijdou na své – kolekce RETRO je k dostání také se skleněnými rámečky.

Cena otočného přepínače tří světel z kolekce RETRO začíná od 1 734 Kč.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.